Ana Sayfa SİYASET Murat İnanlı “Türkiye çok güzel olacak”

Murat İnanlı “Türkiye çok güzel olacak”

648
0
Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı seçim sonucunu değerlendirdi.

Seçim sonucunu heyecanla takip eden ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanmasını coşkuyla kutlayan Murat İnanlı, “CHP artık bundan sonra 82 milyonun partisidir. CHP artık hiç kimseyi kimliğinden, inancından ve yaşam tarzından ötürü ötekileştirmeyecektir.” dedi.

CHP İlçe Başkanı Murat İnanlı’nın açıklamasının devamı ise şu şekilde, “23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Ekrem İmamoğlu’nun kazanması için var gücü ile çalışan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan başlayarak İlçe merkezlerimizde çalışan gençlere kadar, bu süreçte partili olmasa da bu davaya gönül vermiş tüm gönüllülere ve emekçilere, demokrasi sevdalısı herkese kocaman bir teşekkürü borç biliriz.”

“Her şey adalet yürüyüşüyle başladı. Hak hukuk ve adalet dedik. Bütün dünyaya sesimizi duyurduk. Bizler hep birlikte emin olun bir demokrasi destanı yazdık. CHP artık bundan sonra 82 milyonun partisidir. CHP artık hiç kimseyi kimliğinden, inancından ve yaşam tarzından ötürü ötekileştirmeyecektir. Herkesin inancına saygı duyulacaktır. Bizler bir arada huzur içinde yaşamak istiyoruz. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir ülke istiyoruz. Kadın ve erkek eşitliği için mücadele ediyoruz. Her evde tencerenin kaynadığı bir Türkiye istiyoruz. Türkiye genelinde huzurlu ve barış içinde bir Türkiye’yi inşa etmek istiyoruz. Herkesi kucaklıyoruz, herkese selam ve sevgi gönderiyoruz.”

“İstanbul çok güzel olacak. Türkiye çok güzel olacak. Herşey çok güzel olacak. CHP varsa UMUT var.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here