Ana Sayfa SİYASET MECLİS ÜYELİĞİNE TALİBİM DİYEREK YOLA ÇIKTI

MECLİS ÜYELİĞİNE TALİBİM DİYEREK YOLA ÇIKTI

25
0
Paylaş

Fatsa’da yıllardır davasına bağlı hareket eden ve Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten MHP Fatsa İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yavuz, yerel seçimler sonrasında Fatsa Belediye Meclis Üyeliğine talip olduğunu açıkladı.

Yaptığı basın açıklamasında MHP İlçe Teşkilatından istifasını verdiğini duyuran Ahmet Yavuz, Meclis üyeliği için gerekli başvuruları yaptığını belirtti.

Ahmet Yavuz, açıklamasında ise, “Kıymetli hemşehrilerim, değerli dava arkadaşlarım; Malumunuz üzere 2 dönemdir Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanlığı’nda yönetim kurulu üyesi ve ilçe idare amiri olarak görev yapmaktayım. Bu süreçte şahsıma tevdi edilen tüm görevleri her koşul ve şartta yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonra da sağlığım ve koşullar elverdiği sürece verilecek her göreve hazırım.

Yine malumunuz üzere 31 Mart 2024 tarihinde Mahalli İdareler seçimi yapılacaktır. Bu seçimde Partim görevlendirir, siz kıymetli hemşehrilerim de destek verirse, yine Milliyetçi Hareket Partisi bayrağı altında Fatsa Belediye Meclis Üyeliği görevine talip olduğumu kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.

Belirtmek isterim ki, yıllarca severek ve gururla görev yapma şerefine nail olduğum Fatsa Belediyesi çatısı altında, farklı bir alanda belediyecilik birikim ve becerilerimi paylaşma imkânı yakalayarak, yeniden hizmet edebilecek olmanın heyecanı içerisindeyim.

Bu amaçla, ilgili kanun gereği Fatsa İlçe Teşkilatımdaki görevimden istifa ettiğimi belirten dilekçemi, ilçe başkanıma ileterek, akabinde Belediye Meclis Üyeliği başvurumu yapmış bulunmaktayım. Bu kararımı büyük bir tevazu ve olgunlukla karşılayan, bizzat memnuniyetini bildiren kıymetli başkanım Murat Kaçak’a ve yönetimdeki tüm dava arkadaşlarıma sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Dua ve desteklerinizi bekliyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here