Ana Sayfa SİYASET KİBAR, “FATSA’NIN YÜZYILI BAŞLIYOR”

KİBAR, “FATSA’NIN YÜZYILI BAŞLIYOR”

12
0
Paylaş

Fatsa Belediye Başkanı ve yeniden AK Parti Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen toplantı ile “Fatsa’nın Yüzyılı Başlığı”yla gelecek dönem projelerini ve Belediye Meclis Kadrosunda beraber olacağı adayları tanıttı.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala kadrolar belirlendi, projeler için planlamalar yapıldı ve Fatsa’nın gelecek dönem yapılacak çalışmalar için hazırlıklar başladı. AK Parti Fatsa Belediye Başkanı ve yeniden Başkan Adayı olarak seçilen İbrahim Etem Kibar projelerini tanıttı.

Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde miting havasında Proje Tanıtım Toplantısı ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, AK Parti Ordu Milletvekilimiz Mustafa Hamarat, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Hilmi Güler, İl Başkanı Selman Altaş, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, il ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu ve üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının düzenlendiği salon tamamen doldurulurken, Başkan Adayları Hilmi Güler ve İbrahim Etem Kibar’a destek veren vatandaşların heyecanları atılan sloganlarla belli oldu.

Proje Tanıtım Toplantısı ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Toplantısı açılış konuşmasını AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek yaptı. Başkan Yasin Sarıçiçek konuşmasının başlangıcında geçmiş dönemde Fatsa’ya yapılan hizmetlerden ötürü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı M. Hilmi Güler ve Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar’a teşekkürlerini sundu. AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, 31 Mart’ta AK Parti olarak yüksek bir oy oranıyla Ordu ve ilçelerde kazanacaklarına inancının tam olduğunu vurguladı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Proje Tanıtım Toplantısı ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmada, “Şimdi! Üstelendiğimiz “Fatsa’nın Yüzyılı Başlıyor” misyonuyla 52+ yeni vizyon projelerimiz ve yatırımlarımızla şehrimizi daha da ayağa kaldıracak, Fatsa’mızı bölgenin parlayan yıldızı haline getireceğiz.” dedi.

Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Sayın Bakanımız ve Milletvekilimiz Mahmut Özer’in ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın M. Hilmi Güler’in önderliğinde, Sayın Milletvekillerimizin ev sahipliğinde Fatsa’mızı ve Ordu’muzu gelecek aydınlık yarınlara birlikte taşıyacağımıza inanıyorum. Geriye dönüp 5 yıl önceki Fatsa’ya baktığımıza talip olduğumuz görev ve yönetmeye talip olduğumuz şehir ile ilgili problemleri kısaca hatırlatmak isterim. 5 yıl önce Fatsa’mızda çok önemli alt yapı ve üst yapı problemlerinin gündem olduğu; şehrin her tarafından yol, su ile ilgili taleplerin geldiği; şehrin birçok bölgesinde kısa süreli su kesintilerinin yaşandığı, şehrin en ufak bölgesinde bir elektrik kesintisinde saatlerde sorunlar oluşuyordu. Bugün geldiğimiz noktada Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ve yatırımları ile OSKİ Genel Müdürlüğünün Fatsa’ya gelmesi büyük bir yatırımdır. Su ve Kanalizasyon anlamında alt yapı yatırımları ile birlikte şehrimizde ki sorun olan su kesintilerinin yarım saate düştüğü bir döneme geldik. Bununla birlikte çöp sorunun Fatsa’dan kalktığı; şehrimizde herkesin gönül rahatlığı ile camını penceresini açarak nefes alabildiği bir noktaya geldik. Şehrimizde doğalgaz yatırımları Ayazlı, Dolunay, TOKİ, Organize Sanayi Bölgesi ve sahil şeridi başta olmak üzere yüzde 55 ve 60 rakamlardaydı. Bugün geldiğimiz noktada şehrimizde ki doğalgaz kullanımı şehrin merkezinde yüzde 99’a ulaştı. Sayın Bakanımıza buradan çok teşekkür ediyorum.

Fatsa Kapalı Pazar yerinden, yeni belediye hizmet binasına; Fatsa meydan projesinden, mezbahane projesine; Fatsa Adasından, Bolaman ve Yalıköy Parkına, Gaga Gölüne Fatsa’mızda sadece Büyükşehir ve ilçe Belediyemiz yatırımları ile değil, hangi kurumdan ne yatırım alınacaksa aldığımızı düşünüyorum. 5 yıl çok hızlı geçti. Bugün gitmiş olduğumuz her bir sokakta, her bir caddede vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözlerin tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ne mutlu bizlere Rabbim bizleri mahcup etmedi. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Teşkilatlarımızla Fatsa’da çok dik bir şekilde yürüyebiliyoruz. Yeniden bir 5 yıl daha Fatsa’mıza hizmet etmek için hep beraber kolları sıvadık ve sahaya indik.” diye konuştu.

AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, konuşmasında AK Parti teşkilatında olmaktan gurur duyduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini iletti. Başkan Altaş, geçtiğimiz yıl meydana gelen sel felaketini hatırlatarak gece gündüz sahada olduklarını belirtti ve yapılan çalışmaları hatırlattı. Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ise yaptığı konuşmada Fatsalıların yılladır en önemli talebi olan Çevre yolu projesi için gayret göstereceklerini ve yatırım programına aldırarak projenin hızlandırılması için çalışacaklarını vurguladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Türkiye’de doğalgazdan, petrole önemli kaynaklara dikkat çekerek Ordu’da kavga ve tartışmalardan uzak tamamen proje odaklı çalışmaların, hizmetlerin yapılacağına değindi. Ordu Milletvekili Mahmut Özer ise yaptığı konuşmada Türkiye Cumhuriyet’i Devletinin birinci yüzyılının tamamlanması sürecinde kritik dönemlerden geçildiği hatırlatarak eğitimden, sağlığa; ulaştırmadan, altyapıya; turizmden, altyapıya her alanda eksikliklerin giderildiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hiçbir il ve ilçeye ayrım yapmadan hizmetlerin ulaştırdığının altını çizdi.

İŞTE YENİ DÖNEM PROJELER

Protokol konuşmalarının ardından Fatsa Belediyesi Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar’ın gelecek dönem için planlanan projeleri tanıtıldı. Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar’ın yeni dönemde projeleri ise şu şekilde;

  • Millet Bahçesi Projesi, Çevre Yolu Bisiklet Ve Yürüyüş Yolları Projesi,  Elekçi Yaya Köprüsü Projesi, Katlı Otopark Projesi, Sahil Güzergah Kavşak Projeleri, Kentsel Ve Kırsal Yol Planlama Projesi, Sahil Kıyı Dolgu Projesi, Yeni Mezarlık Alanı Projesi, Yeni Otobüs Terminal Projesi, Yeni Adalet Sarayı Hizmet Binası Projesi, Üst Geçit Asansör Projesi, Kentsel Dönüşüm Projesi, Okul Yerleri Projesi, Orta Ölçekli Sanayi Projesi, Fatsa Gıda Ve Toptancılar Sitesi Projesi, Fatsa Oto Galericiler Sitesi Projesi, Okçuluk Kamp Alanı Projesi, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Projesi, Spor Alanları Projesi, Çerkezler Tepesi Mesire Alanı Projesi, Aytepe Orman Parkı Projesi, Akise Tepesi Cam Teras Projesi, Asma Köprü Aydınlatma Projesi, Dolunay Otel Projesi, Karavan Park Projesi, Haznedaroğlu Konağı Restorasyon Projesi, Belice Timsah Adası Rekreasyon Projesi, Bolaman Ilıca Dış Cephe İyileştirme Projesi, Arap Kalesi Tarihi Sit Alanı Projesi, Cıngır Mağarası Kazı Çalışmaları Projesi, Sokak Çeşmesi Projesi, Gençlik Merkezi Projesi, Üniversite İlave Kampüs Projesi E-Spor Merkezi Projesi,  Bilim Merkezi Projesi, Tarım Lisesi Projesi, Apiterapi Projesi,  Toprağımı Tanıyorum Projesi, Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi, Atık Getirme Merkezi Projesi, Hayvan Sağlığı Merkezi Projesi, Ağız Ve Diş Sağlığı Projesi, Uzunkum Yaşam Alanı Projesi, Hanımlar Lokali Projesi, Yöresel Halk Pazarı Projesi, Hanımeller Çarşısı Projesi

AK PARTİ 31 MART YEREL SEÇİMLERİ MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

1- Muharrem Okyay Sarıhan 2- Üzeyir Erdoğan 3- Uğur Yahşi 4- Hacı Yelkuvancı 5- Ruhi Özbay 6- Süleyman Aras 7- Bünyamin Davu 8- Muammer Aydınlık 9- Ercan Yurttaş 10- Ahmet Yavuz 11- Mehmet Mutlu 12- Arzu Ren 13- Adem Bekar 14- Hakan Ulu 15- Ali Rıza Acısu 16- İbrahim Türkeli17- Yusuf Küçüköksüz 18- Mustafa İşbilir 19- Ekrem Koşum 20- Gökhan Yaşar 21- Murat Bölükbaş 22- Olcay Ayduvan 23- Erkan Şendur 24- Melek Güneş 25- Musa Geçtin 26- Özgür Eni 27- Sezer Ertürkmen 28 – Muhammet Ünal

KONTENJAN ADAY

1- Hüseyin Hakkı Serdar 2- Süleyman Girayhan Bitgen 3- Merve Aydemir

HABER: GÖKÇE DEMİRBAŞ

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here