Ana Sayfa SİYASET “HİÇBİR KAVGANIN TARAFI OLMAYACAĞIZ”

“HİÇBİR KAVGANIN TARAFI OLMAYACAĞIZ”

63
0
Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı, tartışmalarda bir taraf olmadıklarını belirtti.

İlçe Başkanı Murat İnanlı yaptığı basın açıklamasında, “Biz herkesi kucaklamaya çalışıyoruz. Biz bu topraklarda var olanı hatırlatmaya çalışıyoruz. Biz Yunus Emre’yi, Mevlana’yı, Hacı Bektaş’ı Veli’yi hatırlatmak istiyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Biz Türkiye’nin Birleştirici Gücüyüz. Ülkemizin zenginliklerini herkesle, her kesim ile paylaşmak istiyoruz.

Bunu başarmak için var gücü ile çalışan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan başlayarak İlçe merkezlerimizde çalışan gençlere kadar hepimizin, bu süreçte partili olmasa da bu cennet vatana gönül vermiş tüm yurttaşlarımıza ve emekçilere, demokrasi sevdalısı herkese kapımız açık, herkesi kucaklıyoruz.”

“Her şey adalet yürüyüşüyle başladı. Hak hukuk ve adalet dedik. Bütün dünyaya sesimizi duyurduk. Bizler hep birlikte emin olun bir demokrasi destanı yazıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi 84 milyonun partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi hiç kimseyi kimliğinden, inancından ve yaşam tarzından ötürü ötekileştirmez. Herkesin inancına saygı duyar.

Bizler bir arada huzur içinde yaşamak istiyoruz. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir ülke istiyoruz. Kadın ve erkek eşitliği için mücadele ediyoruz. Her evde tencerenin kaynadığı bir Türkiye istiyoruz. Türkiye genelinde huzurlu ve barış içinde bir Türkiye’yi inşa etmek istiyoruz. Herkesi ama herkesi kucaklıyoruz, herkese ama herkese selam ve sevgi gönderiyoruz.

Hiçbirimiz, partimizin hiçbir mensubu herhangi bir gerginliğe izin vermeyecek, alet olmayacağız. Bizler sorumluluk bilincimizle sağduyulu davranmaya devem edeceğiz. Kimseyi geride bırakmayacağız. Kimsenin endişesi olmasın. Kimse kaygılanmasın. Umut dolu bu yolculukta sonunda zafere ulaşacak bizler olacağız.” Dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here