Ana Sayfa SİYASET “Gençlere Pozitif Ayrımcılık Yapacağız”

“Gençlere Pozitif Ayrımcılık Yapacağız”

673
0
Paylaş

AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, Gençlik Kollarımızın Yönetim Kurulu Toplantısına katılarak, sohbet etti.

Samimi ve sıcak bir havada geçen toplantıda, 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin yapılacak çalışmalar konuşuldu ve gençlik kollarının görüş ve önerileri dinlendi.

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel ile Gençlik kolları Başkanımız Mehmet Gençay’ında hazır bulunduğu toplantıda, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı.

Gençlerden ‘tüm herkese kucak açarak, onlardan vatandaşla birebir hasbi-hal etmesini’ isteyen AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, tevazu, samimiyet ve gayret sloganının önemine dikkat çekti.

Başarının hiç bir zaman tek bir kişiyle mümkün olmayacağını, bunun organize olmuş ekiple, planlı ve programlı yapılacak çalışmalarla mümkün olduğuna vurgu yapan Kibar, halkı hakir gören bir anlayışa hiç bir zaman geçit vermeyeceklerini vurgu yaptı.

“Dinleyin, anlatın ve sorunu çözün, çözemeyeceğiniz meseleleri bizlere ulaştırın” diyerek gençlik kollarından bu konuya özen göstermelerini isteyen Kibar, gençlik kollarına düşen yükün daha fazla olduğunu belirtti.

Gençlerin seçim sürecinde gece gündüz sahada olacağını ifade eden Kibar, “Halkımız bizi bu şerefli göreve layık görürse kendi dönemimizde gençlere çalışmalarımızda ve projelerimizde pozitif ayrımcılık yapacağız. Çünkü gençler bizim için çok önemli. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ehemmiyetle üzerinde durduğu konuların en başında gençlerimiz gelmektedir. Onlara daha müreffeh bir Fatsa bırakmak için elimizden geleni yapacağımız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her anlamda sahip çıkacak ve onların ayakları yere sağlam basan bireyler olarak yetişmesi için ne gerekiyorsa ivedilikle yapacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here