Ana Sayfa SİYASET “FATSA, ORDU’NUN EN ÖNEMLİ DEĞERLERİNDENDİR”

“FATSA, ORDU’NUN EN ÖNEMLİ DEĞERLERİNDENDİR”

12
0
Paylaş

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ve Fatsa Belediye Başkan Adayı Burak Eroğlu Fatsa basını ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığı sonrasında basın ile sık sık bir araya gelen ve istişarelerde bulunan Enver Yılmaz, bu kez Fatsa’da basın mensupları ile kahvaltı programında buluştu.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç’inde katılımıyla gerçekleşen programda OBB Adayı Enver Yılmaz, yaptığı çalışmalardan, yapacaklarından ve özellikle de Fatsa’nın sorunlarından bahsetti.

Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilirse eğer Fatsa’da otopark sorunu başta olmak üzere çoğu soruna çözüm getireceğini belirtti.

Kahvaltı programında konuşma yapan İYİ Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Burak Eroğlu, “Biz ‘Ya Allah, Bismillah’ diyerek bir yola çıktık. İyi niyetlerle, iyi düşüncelerle yola çıktık. Memlekette eksikleri ve yanlışları görüp bunları düzeltmek için yola çıktık. Tabi bu yola çıktığımızda düşündüğümüz şeyler başarıyla olacak inşallah. Yolun sonu başarıyla taçlandığında iyi neticeler alacağız. Bunda da nasıl ki bizim çalışmamız etkili olacak, halkımızın teveccühü de çok etkili olacak. Bu teveccühü sağlayabilmek için aslında bizi görebilmeleri ve niyetimizi görebilmeleri için elimizden geldiğince halkla beraber, vatandaşımız ve milletimizle olmaya gayret ediyoruz. Bu vesile ile bugün buradayız. Çok şükür ki bu koltuğu hak eden, bu kutlu millete hizmet etmeyi hak eden bir Büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Enver Yılmaz ile beraberiz.” diye konuştu.

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, konuşmasında Fatsa’nın sorunlarını bildiğini ve çözümlerin hazır olduğunu belirtti.

FATSA’NIN SORUNLARINI CİDDİ BULUYORUM

Başkan Adayı Enver Yılmaz konuşmasında, “Fatsa’mız, Büyükşehir Belediyemizin en önemli katma değerlerinden, ortaklarından birisidir. Hem ilçe olarak hem nüfus yoğunluğu olarak hem de seçmen yapısı olarak… Fatsa’da özellikle otopark meselesini çok ciddi buluyorum. Yolların yapılmamasını ciddi buluyorum. Kapalı Pazar yerinin büyütülmemesini, eşit bir dağılım yapılmasını önemli görüyorum. Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak icraatlar için acil ihtiyaçlarını görüyorum. Özellikle sahil şeridinde lunaparkın olduğu alanın tüm Fatsa’ya kazandırılması konusunda daha önceki tecrübelerimden biliyorum ve daha önceden yapılmış çalışmalarımız var. Göreve geldiğim günden itibaren gerekli çalışmaları yapmayı planlıyoruz. Fatsa’nın çok acil olarak bir otogar ihtiyacının olduğunu görüyorum. Mandıra bölgesinde o çöp alanının bir an önce o mezbelelikten kurtulup şöyle bir hafızaları tazeleyelim benim Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum dönemde oraya çöp dökülüyordu, sonra arka bölgede kiralık alana çöp dökülmeye başlanmıştı. Duyuyorum ki çöp meselesini biz çözdük diye ortalıkta gezenler var imiş. Çöp meselesini biz çözdük. OBB’de görevdeyken Kumru yolu üzerinde ki alana zaten çöp dökülmüyordu. Biz 6 tır kiralamak suretiyle yanacak bölümünü Ünye Çimentoya, elektrik üretilecek bölümünü İlküvez’e gönderiyorduk idik. Günde 6 tırdan Fatsa havzasında sıkıştırılmış 2 tır çöp çıkıyor idi. Fakat onlar bizimle yarışma aşamasında. Hem Fatsa’da ki hem Ünye’de ki çöpü biz çözdük namını almak için Ünye’de sahile dökülen çöpü kaldırdılar, ayrıştırma yapamadılar. Günde 6 tır gitmesi gereken Çaybaşı İlküvez’de ki çöp gitmesi gerekirken günde 100 kamyon götürmek durumunda kaldılar. Bizim oradaki lotumuz 10 yılda dolacak iken, onlar 1 yılda o lotu doldurdular. O bölgede de çok büyük mağduriyet var. Ne elektrik üretim merkezi çalışıyor ne sızdırmazlık anlamında tesisler çalışmıyor. Başlı başına hatalar var. Göreve geldiğimde ilk bu duruma müdahale edeceğim. Ünye’deki, Fatsa’daki çöpü biz yaptık demek ve sosyal medya propagandası yapmak için her zaman yaptıkları gibi işin esasına gitmek sadece görsellerden ibaret bit hayat sürdürmeye devam ettiler. Mandıra bölgesini inşallah arkadaşlarımızla göreve geldiğimiz vatandaşlarımıza sunacağız.” dedi.

OBB Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu’da bir birliktelik oluşturmanın hedeflendiğini belirterek, “Şöyle bir sıkıntı var. Biz bir şey söylüyoruz karşı taraftan bizlere bir cevap gelmiyor. Kamuoyuyla bilgi paylaşma, şeffaflık sıfır. Biz memleket için buradayız. Bizim tek derdimiz Fatsa, tek derdimiz Ordu. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Ordu birlikteliğini oluşturalım. Şuanda Tunceli’nin de altına düşmüş bir iliz. Bütün yolsuzlukların, bütün ahlaksızlıkların yaşandığı; Türkiye’nin en borçlu olduğu belediyelerinden biriyiz. Suyu en pahalı alan il biziz. Geçmişe dönüp baktığımızda Başkan olduğum dönemde sadece Fatsa’ya 225 KM sıcak asfalt döktük. Mevcut belediye şuanda kilometrelerce sıcak asfalt döktük diyorlar. Bizim dönemimizde dökülen asfaltın üzerine asfalt döküyorlar. Stabilize asfalta sıcak asfalt diyorlar. Yama ve tamirleri sıcak asfalt olarak gösteriyorlar.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından basın mensupları ile soru cevap şeklinde ilerleyen İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz, Fatsa’da trafiğe kapalı caddeler, kırsal mahalle sorunları, sosyal medya ve TV kanallarında yapılan değerlendirmeler gibi konularda bilgilendirmelerde bulundu. Kahvaltı programı fotoğraf çekimin ardından sona erdi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here