Ana Sayfa SİYASET CHP ORDU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

CHP ORDU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

61
0
Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçesinde 28.Dönem CHP Ordu Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Kaptanoğlu, parti üyeleri, Milletvekili aday adayları ve vatandaşlar katıldı.

“Ahtımız var söz veriyoruz”

Aday adayı tanıtım toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Kaptanoğlu aday adaylarının listede olmasalar bile desteklerinin devam etmesi gerektiğini belirterek, “Listeye ister girsin ister girmesin 20 aday adayımın sahada son güne kadar büyük bir özveri içerisinde bizleri destekleyeceğini hayatın her alanında bu mücadeleyi sürdüreceğini biliyoruz ve bunu kendilerinden bekliyoruz. Değerli arkadaşlar bugün gerçekten çok önemli bir günün ilk işareti ve toplantısını yapıyoruz. Şimdi arkama dönüyorum ve diyorum ki ahtımız var sizi (Kemal Kılıçdaroğlu) bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Ahtımız var söz veriyoruz. Kanımın son damlasına kadar bunun için mücadele edeceğim” şeklinde konuştu.

“Bu topraklarda Kemal’ler hiç bitmez”

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel de umutların hâlâ bitmediğini Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olduğunda bütün sorunların çözüleceğine işaret ederek, “Ülkedeki tüm kadınların tüm çocukların bize ihtiyacı var. Fındık üreticisinin bize ihtiyacı var. Fındık ile ilgili bütün çalışmalarımızda tüm Karadenizli emekçilerin hakkını aramaya devam ettik. Sayın genel başkanımıza da arz ettiğim fındık kanun teklifi onun şu anda arşivinde bir yol haritası olarak duruyor önümüzdeki dönemde de bunu daha yukarılara çıkarmaya devam edeceğiz. Emekçilerin, çiftçilerin bize ihtiyacı var. Adalete susamış herkesin bize ihtiyacı var. Okul çantasına bir ekmek koyamayan kadınların bize ihtiyacı var. Bu ülkede bu kadar umutsuzluğa rağmen her zaman umut vardır. Çünkü bu ülke her zaman her zor dönemde bir Kemal ortaya çıkarmıştır. O yüzden umut asla bu topraklarda bitmez çünkü bu topraklarda Kemal’ler hiç bitmez. Size bu coşkulu kalabalığa, Ordu halkına ve buradan bütün Türkiye’ye gelecek güzel günlerin, baharın müjdesini vermek istiyorum. Bu zafer bizim olacak” ifadelerini kullandı.

“Tarihe geçmek istiyoruz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise iktidara gelmeyi hak ettiklerini söyledi ve bu seçimden sonra tarihe geçeceklerini belirterek, “Tarihin çok önemli bir dönemine tanıklık ediyoruz. Artık hepimizin saçlarına ak düştü. Yaş almışlarımız artık iktidar görelim diyor. Yeterince mücadele ettik yeterince sıkıntılar çektik yeterince çile çektik artık iktidarı hak ediyoruz diyor. Gerçekten hak ediyoruz. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında mutlaka ve mutlaka bu seçimi kazanıp cumhuriyeti de demokrasiyi de taçlandırmak zorundayız. Bu ülkeyi kuranlara karşı kurtaranlar olarak tarihe geçmek zorundayız. Değerli arkadaşlar ben tarihe geçmek istiyorum. Benim dedem, benim babam, benim büyükbabam bir mücadele verdi ki cumhuriyetin ikinci yüzyılında Mustafa Kemal’in nesline yakışır bir mücadele verdi 14 Mayıs’ta iktidara geldiler desinler istiyorum. Eğer sizde istiyorsanız, eğer sizde bu ülkeyi barıştırmak istiyorsanız, eğer sizde bu ülkenin sokaklarında özgürce dolaşmak istiyorsanız, bu ülkenin kaynaklarını adaletli bir şekilde kullanmak istiyorsanız hak hukuk adalet diyorsanız yolumuz açık olsun. İnşallah 14 Mayıs’ta hep beraber başaracağız ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı’nı da iktidara getireceğiz. Bu ülkeye demokrasiyi, adaleti, özgürlüğü getireceğiz” diye konuştu.

Protokol konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisinden Ordu Milletvekili aday adaylığına çıkan adaylar, adaylık konuşmalarını gerçekleştirdiler.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here