Ana Sayfa SİYASET Cemal Enginyurt Bulduğu Her Fırsatta Ordu’da, Halkın İçinde

Cemal Enginyurt Bulduğu Her Fırsatta Ordu’da, Halkın İçinde

822
0
Paylaş

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, meclis çalışmaları dışında kalan vaktini yine Ordu’da geçiriyor. Geçtiğimiz Hafta sonu Ordu’ya gelen Enginyurt Aybastı, Kabataş, Çatalpınar, Çamaş ilçelerinde çeşitli programlara katılarak vatandaşa hitap etti.

Kendisine 2 günlük program boyunca MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ve MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak’ta eşlik etti. Partili partisiz çoşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Enginyurt, meclis çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve yerel seçimler için aday adaylarını tanıtarak kendilerine sahip çıkmalarını istedi. İkinci gün Ünye’ye geçen Enginyurt çalışmalarını orada sürdürdü.

Enginyurt yaptığı konuşmada, genel seçimlerde kendisine verilen görevin sorumluluğu gereği, her platformda Ordu halkının sorunlarını dile getirerek, çözüm noktasında çaba sarfettiğini belirtti. Ne söz vermişsek sonuna kadar arkasında duracağız ve takibinde olacağız. Biz koltuk sevdası için milletvekili olmadık. Biz vatandaşımızın sesi olacağız diye yetki aldık. Bununda gereğini sonuna kadar yerine getireceğiz.

Seçimlerden önce fındık sorunu ile ilgili ne gerekiyorsa yapacağımı söyledim. Seçildiğim günün sabahı konu ile ilgili çalışmalara başladım. Televizyonlarda, haber bültenlerinde, gazetelerde, sokakta, Mecliste, meydanlarda bıkmadan usanmadan fındığı konuştuk dile getirdik.

Hep şunu söyledim. Cumhurbaşkanını yanlış yönledirenler var. Bilgi saklayanlar var. Fındıkçının sorununu kendisine doğru anlatmıyorlar. Sonunda sesimizi duyan Cumhurbaşkanı, geçte olsa fiyat açıklayarak TMO’yu devreye soktu. Sonra düne kadar fındık fiyatı yeterlidir diyenler, fiyat çıkarsa üreticimizin zararına olur diyenler, zafer kazanmışcaşına müjdeler olsun başardık demeye başladılar. Vatandaşımız her şeyi görüyor ve gerçekleri biliyor, kimi kandırıyorsunuz.

Biz diyoruz ki, belediyelerde de güçlü olalım. MHP’li belediyelerin neler yapabileceğini gösterelim. Bunun için adam gibi adamları iş başına getirerek çözüm üreten milliyetçi belediyeciliği hayata geçirelim.

Şimdiden hatırlatıyorum, seçeceğiniz başkanlar yan gelip yatmayacaklar. İlçelerinden göçü nasıl önlerim diye çözüm üretecekler, iş ortamları nasıl hazırlarım diye proje üretecekler. Vatandaşımın sıkıntılarını nasıl çözerim derdinde olacaklar. Burnundan kıl adırmayan, tepeden bakan kişiler asla olmayacaklar. İş yapacaklar. Kendine güvenenler, bende elimi değil, gövdemi taşın altına koyarım diyenler gelsin dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here