Ana Sayfa SİYASET “BİRİZ, BERABERİZ, BAŞARACAK GÜÇTEYİZ”

“BİRİZ, BERABERİZ, BAŞARACAK GÜÇTEYİZ”

971
0
Paylaş

AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar ve beraberindekiler, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, Kadın Kolları Başkanı Serpil Koçan, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gençay ile birlikte MHP Fatsa İlçe Başkanı Fatih Yılmaz’ı ziyaret etti.

Samimi ve sıcak havada geçen ziyarette MHP İlçe Başkanı Fatih Yılmaz ve Yardımcıları Akif Şevki Kurşun ile Ahmet Yavuz destek mesajları verdi.

Cumhur ittifakının milletin ve ülkenin bekası açısından önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Adayı Kibar, yerel seçim sürecinde iki partinin birlikte seçim çalışması yürüteceğini, birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğini kaydetti.

Ayrı gayrı olmadan, kenetlenerek, ayrıştırmadan, birlik ve beraberlik içinde Fatsa’yı yöneteceklerine dikkat çeken Başkan Adayı Kibar, “Cumhur ittifakı sadece bir seçim ittifakı olmayıp, ülkemize yönelen tüm tehditleri ortadan kaldırmak için milli bir ruh ve duruşla ahlaki ve aynı zamanda tarihi bir birlikteliktir. Bizler de birlik ve beraberlik içerisinde ayrıştırmayıp birleştiren, ötekileştirmeyip kucaklayan bir anlayışla Fatsa’nın geleceğini ve yenisini kurma iddiasındayız. Herkesin katkıda bulunacağı birlikte yöneteceğimiz bir belediyecilik düsturu ile Fatsa’yı marka şehir yapma kararlılığındayız. Ben ve ekibim Sayın Murat Kaçak ve ekibi ile her zaman istişare içerisinde olacağımızı belirtmek isterim. Görüş ve önerilerine her zaman açığız. Tevazu samimiyet gayret ile en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Cumhur ittifakının zaferle çıkması adına her konuda destek olacaklarını dile getiren Başkan Fatih Yılmaz, “Bizler önümüzde ki seçimi çok önemli bir seçim olarak görüyoruz. Bir araya gelip, birlikte istişare edip, beraber hareket ederek çok daha güzel projelerle ilçemizi eminim ki çok verimli noktaya taşıyabiliriz. Biz daha önce 15 Temmuz’da Milliyetçi Hareket Partisindeki kardeşlerimizle birlikte bunu yaptık. Ortak noktayı ele alarak, beraber hareket ettik. O başlattığımız süreçti sonrasında biliyorsunuz Cumhur İttifakının diye perçinleşti ve şuanda ben inanıyorum ki bu birliktelikle zaferler, güzellikler gelecek bunu başaracak, güçteyiz. Bizler hizmet ve memleketimize katkı için buradayız. Güzel karşılamalarından dolayı değerli başkanıma teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel ise, ‘’31 Mart’ta ülkemizin kaderini etkileyecek, bir sürece girmiş bulunmaktayız. Bu süreçte MHP ile birlikte seçime giriyoruz. Cumhur İttifakının seçimi en yüksek oyla kazanacağını ve ülkenin geleceği için hayırlı hizmetler yapacağına inanıyoruz’’ diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here