Ana Sayfa SİYASET BBP’DE COŞKUN ERMEK DÖNEMİ

BBP’DE COŞKUN ERMEK DÖNEMİ

79
0
Paylaş

Büyük Birlik Partisi Fatsa İlçe Başkanlığı 1. Olağanüstü Genel Kurulu hafta sonu Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleşti. Partide yaşanan istifalar sonrasında başkan olarak atanan Coşkun Ermek, genel kurulda tek liste seçime girdi ve oy ile Parti başkanlığı görevini üstlendi.

Katılımın yüksek olduğu Genel Kurula BBP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Hüseyin Uysal, İl Başkanı Durmuş Zor, çevre il ve ilçe BBP Başkan ve temsilcileri, Fatsa siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Divan kurulunun belirlenmesinin ardından başlayan genel kurulda konuşma yapan BBP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Hüseyin Uysal ve İl Başkanı Durmuş Zor konuşmalarında Büyük Birlik Partisinin Merhum Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolunda ilerlediklerini belirterek birlik ve beraberlik mesajında bulundular.

Genel Kurulda konuşma yapan BBP Fatsa İlçe Başkanı Coşkun Ermek, “Ben Fatsa’nın bir evladıyım.  Ben Fatsa’nın Ordumuzun Başkenti olduğunu düşünüyorum. Ben ve arkadaşlarım böyle bir vizyon ile yol çıktık ve bu yolda gerekli çalışmaları yapacağız. Ben daha gençliğimin baharındayken İzmit’te merhum başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu ile tanışma fırsatım olmuştu. Bugün karşınıza onun emaneti Büyük Birlik Partisi Fatsa İlçe Teşkilatını gururla temsil etmek için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz. Bizleri bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Mustafa Destici’ye, Genel Merkezimize, bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bizden önce görev yapan, bayrağımızı dalgalandıran Başkanlarımıza çok teşekkür ederim. Büyük Birlik Partisi, millet ve menfaati önde tutan, bu uğurda liderini şehit vermiş dava hareketidir. Biz de rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi fedakarlık değil, feda olmak için göreve geldik. Allah’ın izniyle duruşumuz, çalışmamızla rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun duruşuna, sevdasına, vizyonuna yakışır şekilde hareket edeceğiz” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here