Ana Sayfa SİYASET AKOT: “FATSA’DA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

AKOT: “FATSA’DA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

632
0
Paylaş

AKOT İL BAŞKANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ TOPLANTIDA SÖZ VERDİ

Saadet Partisi Ordu İl Başkanlığında gerçekleşen istişare toplantısında açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akot, “Partimizin tüm adayları her ilçede ciddi derecede halktan karşılık görüyorlar. Bunlardan bir tanesi de benim. Fatsa’da seçim çalışmalarımı gece gündüz demeden gerçekleştiriyorum. Herkes tarafından takdir kazanan bir belediye başkanı adayı oldum. Ben inanıyorum ki 31 Mart’ta tarihi bir oy alarak başkanlık seçimimi kazanacağım” dedi.

İl Başkanlığında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akot, “Fatsa  uzun yıllardan beri uyutuluyor, bu uykudan uyanmanın şimdi tam zamanıdır. Böyle devam ederse, Fatsa her bakımından kaybetmeye devam edecektir. Biz belediye başkanı olduğumuzda hazırlayacağımız projelerle Fatsa’yı şahlandıracağız” dedi.

Akot, “Başkan demek kendi kaynaklarını, kendi imkanları ile bulup ve şehre kazandıran kişi demektir. Bizde kendi kaynaklarımızı kendimiz bulup şehrimizde hizmete döndüreceğiz” diye konuştu.

İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz ve partililer hazır bulundu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here