Ana Sayfa GÜNCEL Türkiye’nin İlk ve Başarılı Projeleri Fatsa Ziraat Odasın’da

Türkiye’nin İlk ve Başarılı Projeleri Fatsa Ziraat Odasın’da

790
0
Paylaş

Fatsa Ziraat Odası tarafından, Fatsa Kültür Sarayında üreticiler ve kamuoyu ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Ziraat Odası Başkanı İbrahim Etem Kibar, bugüne kadar yapmış oldukları projelerden oluşan sunum gerçekleştirdi.

Toplantının gerçekleşme amacının 4 yıl boyunca Fatsa Ziraat Odasının çalışmaları, projelerini tanıtmak ve Aralık ayında delegasyon seçimi ve 2019 yılı Şubat ayından gerçekleşecek olan genel kurul ile alakalı istişare yapılması olduğunu belirten Ziraat Odası Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa Ziraat Odası olarak 8 Şubat 2015 yılında görevi devir almıştık. Daha önce bölgemizde demircilik yapmış 2 tane büyüğümüzle birlikte girdiğimiz genel kurulumuzdan başarı ile ayrılan ekibimizle birlikte; Fatsa Ziraat Odasının sorunlarını, üreticilerimizin taleplerini istişare etmek anlamında köy toplantıları düzenledik. Düzenlemiş olduğumuz toplantılarımızda üreticilerimiz ve delegelerimiz ve değerli muhtarlarımızın en önemli şikâyetlerinin başında sicil servisimizin malum durumu geliyordu. Ziraat Odamızın 16 Binden fazla üyesi var ve bu üyelerimizin 7-8 Bin üyemiz yılda belki de bin kez gelip işlemini yaptırıp gidiyor. Odamızın yıllardır kanayan yarası olan sicil servisimizin fiziksel sorununa çözüm üretmek için modern bir şekilde yenileyerek binamızın zemin katına indirdik. 16 Bin üyemizin, 1 yıllık işlemlerini sadece 30 günde yapacakları bir alt yapıya ulaştırdık. Artık üreticilerimiz 5 dakika bile beklemeden hızlıca işlemlerini yapıp gidiyorlar. Sicil servisimizde birçok projemiz oldu ve bu projelere olumlu geri dönüşler yapıldı” dedi.

Fatsa Ziraat Odası olarak, Türkiye’de dereceye girmiş ve ilk olma özelliğini taşıyan projelerle üreticiye destek ve hizmet verdiklerini belirten Başkan Etem Kibar, Türkiye’de bulunan odalar arasında adlarından en çok söz ettiren kurum olduklarını vurguladı.

Toplantı sonrasında katılım sağlayan mahalle muhtarlarına, sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcilerine ve üreticilere yemek ikramı yapıldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here