Ana Sayfa GÜNCEL Sosyal Medyada Yayınlanan Listelere İnanmayın

Sosyal Medyada Yayınlanan Listelere İnanmayın

1089
0
Paylaş

31 Mart Yerel Seçimlere doğru süre azalırken AK Parti’den Fatsa Belediye Başkan Adayının belli olmaması sosyal medyada asparagas haberlerin ve listelerin oluşmasına neden oldu.
Ordu’da AK Parti Belediye Başkan Adayları listesi adı altında her gün farklı bir aday adayının listede adının yazılması üzerine AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır gazetemize açıklamada bulundu.

Açıklamasında sosyal medyada dolaşan listelerin zihin bulandırmak amacıyla yapıldığını belirten Cenan Kır, “Şuanda belediye başkan adaylığı ile alakalı bir açıklama yok. İnsanlar hem zihin bulandırmak hem de algı operasyonu yapmak için kendilerince listeler oluşturup bunu sosyal medyada paylaşıyorlar. Bu listelerin herhangi bir doğruluk payı yoktur. AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayının kesin olarak ne tarihte açıklanacağı şuanda belli değil. İhtimaller üzerine bir tarih verebiliriz fakat gecikmede yaşanabilir. Ben AK Parti Fatsa İlçe Başkanı olarak vatandaşların sosyal medyada dolaşan listelere itibar etmemelerini ve genel merkezden gelecek doğru haberi beklemelerini rica ediyorum.” Dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here