Ana Sayfa GÜNCEL “Sevmek Fiilinden Sonra En Güzel Fiil Yardım Etmektir”

“Sevmek Fiilinden Sonra En Güzel Fiil Yardım Etmektir”

767
0
Paylaş

1928 yılında kurulan Türkiye Yardım Severler Derneği (TYSD)91. Kuruluş Yılı Fatsa şubesinde kutlandı. Fatsa Yardım Severler Derneği Başkanı Nimet Koç ve Yönetim Kurulu ile birlikte 15 Temmuz Meydanında bir araya gelerek Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Açıklama yapan Fatsa Yardım Severler Derneği Başkanı Nimet Koç, TYSD’nin 91. Fatsa YSD’nin 33. kuruluş yılı olduğunu dile getirdi.

Fatsa Yardım Severler Derneği Başkanı Nimet Koç; “Türkiye Yardım Severler Derneğinin (TYSD) 91. kuruluş yıldönümünü ve Fatsa Şubemizin 33. kuruluş yılını, 19 Şubat günü kutluyoruz. TYSD Derneğimiz 19 Şubat 1928 tarihinde kuruldu. TYSD, 91 yıldır tüm ülkede el ele, gönül gönüle, 150 şubesiyle büyük bir gönüllüler ordusu olan kamu yararına çalışan bir dernektir. Derneğimizin Fatsa’da dahil olmak üzere 150 şubesiyle inandığı bir düşünce var. Bu düşünce ise “Sevmek fiilinden sonra en güzel fiil yardım etmektir”. Biz bu düşünce ile olandan alıp, olmayana vererek büyük bir gönül köprüsü oluşturduğumuza inanıyoruz. İlçemizden çok büyük destekler alıyoruz. Bu çalışmaya gönül veren yönetim kurulumuzda olan arkadaşlarıma ve bizlere inanıp destekleyen Fatsa halkımıza, yardımsever bağışçılarımıza ve basınımıza ve bütün resmi dairelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Allah kimseyi yardım alacak duruma getirmesin. Gönül ister ki herkes iş sahibi olsun, eşit şartlarda herkes rahat yaşasın istiyoruz. Ama bu olmadıkça bizler gibi derneklere her zaman ihtiyaç vardır. Tüm samimi duygularımla söylemeliyim ki bizlerin gönülleri, elleri tüm yardıma muhtaç insanlara açıktır.” dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here