Ana Sayfa GÜNCEL ORDU TANITIM GÜNLERİ SONA ERDİ

ORDU TANITIM GÜNLERİ SONA ERDİ

851
0
Paylaş

4-7 Ekim tarihleri arasında İstanbul Maltepe sahili etkinlik alanında Ordu Valiliği Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu organizesinde düzenlenen 8.Ordu Tanıtım Günleri sona erdi. Ordu Tanıtım Günlerinde 4 gün boyunca Fatsa Belediyesi standı da İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizden büyük ilgi gördü. Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe’de 4 gün boyunca Fatsalıları ağırladı ve bol bol sohbet ederek hasret giderdi.

“HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, 4 gün süren Ordu Tanıtım Günlerinin yoğun bir katılımla gerçekleştiğini belirterek, “Ordu Tanıtım Günlerine sadece Ordulular, Fatsalılar, Ünyeliler gelmedi. Ülkemizin çeşitli illerinden de katılım oldu. Hava şartlarının da güzel olması nedeniyle insanlar akın akın Maltepe sahiline geldiler. Ordu Tanıtım Günlerine gelen misafirler belediyelerimizin açmış oldukları stantlarda hem bizim hizmetlerimizi gördüler hem de eski eşyası tarihimizi bir kez daha yaşadılar. Ayrıca restoranlar bölümünde yöresel yemeklerimizde istifade etme imkânı buldular. Ben bu etkinliğimize katılan tüm dostlarımıza hemşerilerimize ve bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu 4 günlük süreçte misafirlerimizin Fatsa ilçemiz hakkında olumlu düşünceleri de bizleri ziyadesiyle memnun etti.” dedi.

“BAHADIR’A DUACIYIZ”

Belediye Başkanı Aktepe ayrıca Ordu Tanıtım Günlerinin açılışı öncesi hazırlık aşamasında elektrik çarpması sonucu talihsiz bir kaza geçiren Ordu Altaş TV kameranı Bahadır Bedir’e Allah’tan şifa dileyerek, “Bahadır kardeşimiz Kartal Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisi devam ediyor. Dualarımız o dur ki Bahadır kardeşim bir an önce iyileşip sevdiklerine ve mesleğine kavuşur. Bu manada tüm dostlarımızdan dua etmelerini bekliyoruz. Bu süreçte İstanbul’a kadar gelen Bedir ailesine geçmiş olsun dileklerimizi belirtmek istiyorum.” diye konuştu.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here