Ana Sayfa GÜNCEL MÜDÜR ALTAY’A DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ

MÜDÜR ALTAY’A DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ

77
0
Paylaş

Fatsa Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulu Müdürü Nihat Altay’a okul öğretmenlerinin hazırlamış olduğu sürpriz öğretmenler günü programında duygu dolu anlar yaşandı.

Bu eğitim-öğretim sezonunun bitiminde emekliye ayrılacak Okul Müdürü Nihat Altay için sürpriz bir program hazırlayan öğretmenler çeşitli hediyelerde vererek müdür Altay’ın öğretmenler gününü kutladılar.

Düzenlenen sürpriz öğretmenler günü etkinliğinde konuşma yapan okul müdürü Nihat Altay, “24 Kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun. Meslekte 42. Yılı çalışıyorum. Bu yıl emekli olacağım. Sizinle son öğretmenler günümüz. Görev yaptığım yıllar içinde idareci olarak uzun yıllar görev yaptım ve öğretmenlerimizle birlikte bir çok başarıya imza attık. Sizlerle çalışmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyum” diye konuştu.

Program sonrasında öğretmenler, günün anısına Müdür Nihat Altay ile fotoğraf çekindi.

Nihat Altay Fatsa ilçesinde 1987-1995 yılları arasında Arpalık köyü ilkokulunda öğretmen ve Müdür, 1995-2010 yılları arasında Dumlupınar İlkokulunda, 2010-2018 yılları arasında Ali Rıza Demircan İlkokulunda ve 2018’de Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulunda müdür olarak görevine devam ediyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here