Ana Sayfa GÜNCEL MİLLETVEKİLİ YEDİYILDIZ FATSA RAMAZAN SARAYINI ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ YEDİYILDIZ FATSA RAMAZAN SARAYINI ZİYARET ETTİ

757
0
Paylaş

Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız Fatsa Belediyesi’nin Ramazan Sarayını ziyaret etti. Ramazan Sarayı’na gelir gelmez Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile birlikte Ramazan evlerindeki esnafları gezen Milletvekili Yediyıldız burada bulunan okulların çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız burada yaptığı açıklamada Ramazan ayı nedeniyle Ordu’da bulunduğunu belirterek, “İftarda Fatsa Belediye Başkanımız ile birlikte Ordu’daydık. Dedikki Fatsa’da bir çay içelim. Geldiğimde gördüm ki Ramazan evleri şahane olmuş. Burada bu kadar güzel bir etkinlik olduğunu bilmiyordum. Gerçekten çok güzel bir organizasyon olmuş. Başkanımızı tebrik ediyorum. Bizim için güzel bir başlangıç oldu. Ramazan güzel geçiyor. Ben Ramazan ayının tüm Fatsa halkına hayırlar getirmesini inşallah bayrama da birlikte kavuşmayı diliyorum.” dedi.

Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız Ramazan evleri ziyaretinden sonra vatandaşlarla çay sohbetinde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here