Ana Sayfa GÜNCEL KAYMAKAM AVNİ KULA, MAHALLE ZİYARETLERİNDE HALKLA BİR ARAYA GELDİ

KAYMAKAM AVNİ KULA, MAHALLE ZİYARETLERİNDE HALKLA BİR ARAYA GELDİ

77
0
Paylaş

Fatsa Kaymakamı Avni Kula Fatsa Salihli, Geyikçeli, Karşıyaka, Hatipli, Kurgucak, Oluklu ve Eskiordu Mahallerine ziyarette bulundu.

Ziyaretlerde Kaymakam Avni Kula, Mahalle sakinleriyle hasbihalde bulunarak, talep ve isteklerini dinledi. Muhtarlardan Mahallelerin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı. Mahallelerde ikamet eden Şehit ailelerimiz ve gazilerimizi de ziyaret ederek hal hatırlarını sordu. Geyikçeli Mahallesinde Geyikçeli İlkokulu-Ortaokulunu da ziyaret eden Kaymakam Avni Kula, idareci, öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelerek sohbet etti. Daha sonrasında Mahallede bulunan Geyikçeli Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek Karakol personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaretlerde Kaymakam Avni Kula’ya İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Yusuf Ünsal, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çelik ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nevzat Aydın, Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Adem Çiçek ve Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Hafızoğlu eşlik etti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here