Ana Sayfa GÜNCEL KAVRAZ’A HİZMETLER HAYIRLI OLSUN

KAVRAZ’A HİZMETLER HAYIRLI OLSUN

23
0
Paylaş

Fatsa’da yol çalışmaları ve çevre düzenlemeleri Belediye ekiplerince sürüyor. Mahallelerde vatandaşların konforunu arttırmak amacıyla özellikle yollarda yapılan çalışmaların yanı sıra toprak kaymalarının önüne geçmek amacıyla taş duvar ve aşırı yağışlarda su birikintileri azaltmak amacıyla menfez yapımları gerçekleşiyor.

Fatsa Belediyesi Kavraz Mahallesinde belli alanlarında asfalt, beton yol çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, gayret ve sevda ile çalışarak her güne yeni ve ayrı bir hizmet öyküsü sunduklarını belirterek Kavraz Mahallesinde yapılan çalışmaları aktardı.

Kavraz Mahallesinde son 4,5 yılda yapılan hizmetleri aktaran Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Yapımı tamamlanan 3 km sathi kaplama asfalt çalışmasıyla birlikte Kavraz Mahallemize son 4,5 yılda;  6 km 1.kat ve 2. kat sathi kaplama asfalt çalışması,  3 km beton yol çalışması, 2 km yol genişletme çalışması, Taş duvar çalışması, Betonarme menfez çalışmasını tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçemizi daha konforlu bir ulaşım ağına kavuşturmak için tüm ekiplerimiz ile sahadayız. Kavraz Mahallesi sakinlerimize hayırlı, uğurlu olsun.” Dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here