Ana Sayfa GÜNCEL İBRAHİM ETEM KİBAR SİNERJİYİ YAKALADI

İBRAHİM ETEM KİBAR SİNERJİYİ YAKALADI

1211
0
Paylaş

AK PARTİDE TAM ENERJİ

31 Mart Yerel Seçim sürecinde Ak Parti Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan adaylarını belirlemesi ve Fatsa İlçe Belediye Başkan Adayının İbrahim Etem Kibar olarak açıklanması ile birlikte Ak Partide Fatsa İlçe Teşkilatı hareketli günler geçirmeye başladı.

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır’ın istifası sonrası boşalan ilçe başkanlığı görevinin İsa Yüksel’e tebliğ edilmesi ve mevcut yönetimle devam edilme kararının ardından nasıl bir sinerji oluşacağı soru işaretleri yaratırken, dün gerçekleşen kamuoyu ve basın huzurunda yapılan istişare ve değerlendirme toplantısıyla soru işaretleri giderildi.

KİBAR BİR BAŞLANGIÇ

Günlerdir kamuoyunu meşgul eden adaylık süreciyle hareketli günler geçiren ak parti Fatsa İlçe Teşkilatında sular duruldu.

Gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısında Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar’ın açıklamaları parti içerisinde ki sinerjiyi yeniden sağlarken, Etem Kibar’a tam destek sözü verildi.

Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Fatsa Bld. Bşk. Yrd. İbrahim Eroğlu, Fatsa Ak Parti İlçe Teşkilatı ve çok sayıda vatandaşın katılım sağladığı toplantıda ilk sözü alan ilçe başkanı İsa Yüksel oldu.

İsa Yüksel kısa konuşmasında ilçe başkanlığı sürecinde şahsım ve tüm teşkilatlarımız adına Başkan adayımız İbrahim Etem Kibar’ın arkasındayız diyerek, Kibar’a desteklerini bildirdi.

Daha sonra söz alan Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe; Siyasetin en zor kısmının belediyecilik olduğunu ve bu mukaddes görevde İbrahim Etem Kibar’a kolaylıklar dilerken, aday gösterilmesi ile ilgili tebrik ve desteklerini iletti.

GÖZ DOLDURAN GÜVEN DUYDURAN AÇIKLAMA

Ak parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem kibar basın açıklaması öncesi desteklerini esirgemeyen tüm teşkilat üyeleri ve vatandaşlara teşekkür ederken yaptığı açıklama ile göz doldurdu.
Konuşması ile göreve hazır olduğunun sinyallerini veren Kibar’ın açıklamaları ise şu şekilde;

“Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleriyle, Fatsa Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmış bulunmaktayım. Bu onurlu görevi şahsıma tevdi eden; Fatsa’mıza ve aziz milletimize hizmet etme fırsatı veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Genel Merkezimizin değerli yöneticilerine, teveccüh gösteren siyasi büyüklerimize, milletvekillerimize, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e, tüm teşkilat mensuplarımıza, sevgili hemşerilerimize ve gönül dostlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum…”

Milletimize Hizmet İçin Birlikte Çalışacağız”

“İlçemize ve milletimize hizmet etme gayesiyle yola çıkan, birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarıma kampanyaları süresince gösterdikleri birlik, beraberlik, hoşgörü, saygı ve kardeşlik için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bugünden itibaren yine aynı duygularla, kol kola, omuz omuza partimizin, cumhur ittifakının seçim zaferi için, milletimize hizmet için birlikte çalışacağız. Şehrimizde görev yapmış tüm Belediye Başkanlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyor, ebediyete intikal etmiş belediye başkanlarımızı rahmetle ve şükranla yad ediyorum.”

“Fatsa Gibi Bir Şehrin Sorumluluğunun Ne Kadar Ağır Olduğunun Bilinci İçerisindeyim.”

“Sevgili hemşerilerim, değerli dava arkadaşlarım; Yaşadığımız bu güzel şehrin insanını, coğrafyasını, her gün ayak bastığımız toprağını, toplumsal değerlerini, geleneklerini, beklentilerini çok iyi biliyorum. Bu nedenle Fatsa gibi bir şehrin sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunun bilinci içerisindeyim.”

“Şehir huzurdur… Şehrin kalbi, mutlak insandır…     Hiç kimsenin dışlanmadığı, kimsenin ötekileştirilmediği, kimsenin kendini ikinci sınıf vatandaş hissetmediği, yaşam tarzlarına saygı gösterilen, fikirlere, inançlara, milli ve manevi değerlerimize hoşgörü gösterilen kardeşliğin adı olan bir Fatsa için çalışmaya devam edeceğiz.”

 

“Fatsa Tarihinin En yüksek Oy Oranı İçin Çalışacağız”

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Gönül Belediyeciliği düsturu ile Ordu Milletvekillerimiz, Ordu Büyükşehir Başkanı Adayımız Sayın Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere; İl teşkilatımız, Fatsa İlçe teşkilatımız, Meclis üyelerimiz,  Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle sorumlularımızla el ele, gönül gönüle, omuz omuza Fatsa tarihinin en yüksek oy oranını elde etmek için gece gündüz dur durak bilmeden çalışacağız…”

“Herkes İle Yakından İlgileneceğiz”

“Sevgili hemşerilerim; Biz biliyoruz ki; insanların mutluluğu şehrin sokaklarına yansır. Bu nedenle şehri imar etmek, gönüllere değer vermek, insanı sevmek, önemsemek ve hürmet etmek bizim düsturumuzdur… Biz Fatsa’nın geleceğini planlamak ve yenilemek iddiasındayız. Bu yüzden herkesin katkıda bulunacağı birlikte yöneteceğimiz bir belediyeciliği inşa etme kararlılığındayız. İnşallah biz göreve gelirsek, bizim görev yapacağımız süre içerisinde hiçbir vatandaşımızın haklı talepleri geri çevrilmeyecek, haksız taleplerin hiç birisine ise geçit verilmeyecektir.”

“Beşikteki bebekten –  gencine, engellilerimize, ev hanımlarımızdan– yaşlılarımıza kadar herkes ile yakından ilgileneceğiz…

Bizim kültürümüzde yaşlanmak, başlanmaktır. Bu nedenle yaşlılarımızın ellerini öper, başımıza koyarız. Onlar tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatır, bize rehberlik yaparlar.”

“Gönül Belediyeciliği ile Vatandaşa Daha Yakın Olunacak”

“Değerli Fatsalılar, AK Partinin hizmet bayrağını dalgalandırmayı sürdüreceğiz. Ordu’da, Fatsa’da AK Belediyeciliğin hizmetlerini daha da büyüterek devam ettireceğiz. Çünkü niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayır olacaktır inşallah.”

“Gönül belediyeciliğinde atacak olduğumuz her adım bizi vatandaşımızla daha da yakınlaştıracak, onların takdiri ve olurları ile daha da azimli olacak ve daha fazla şevkle çalışmamıza vesile olacaktır.”

“Biz biliyoruz ki; doğru olduğumuzda, dik durduğumuzda, hakkı savunduğumuzda ve adaletli olduğumuzda vatandaşımız hep bizimle birlikte olacaktır. Ya bir selam ile ya da uzaktan bir dua ile gönül kapılarını bize açacak ve bize destek olacaklardır.”

“Biz bütün bunları yaparken, elbette sorunlar ve sıkıntılarla karşılaşacağız…

Asla ertelemeyecek ve vazgeçmeyeceğiz…

Bize güvenenlerin, güvenini boşa çıkarmayacağız…

Bize inanları hayal kırıklığına uğratmayacağız…

Fatsa’mızı asla yarı yolda bırakmayacağız…

Hizmet edeceğiz, imar edeceğiz, büyüteceğiz, geliştireceğiz…

Hep birlikte FATSA olacağız…”

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here