Ana Sayfa GÜNCEL Haydar Gürsü, Ziraat Odası Başkan Adaylığını Açıkladı

Haydar Gürsü, Ziraat Odası Başkan Adaylığını Açıkladı

1485
0
Paylaş

Fatsa Ziraat Odası Meclisi kararıyla, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Gürsü Şubat ayında gerçekleşecek olan Oda Başkanlığı seçiminde Başkan Adayı olarak gösterildi. Düzenlenen basın toplantısı ile Haydar Gürsü Ziraat Odası Başkan Adaylığını açıkladı.

Ziraat Odasında, yönetim kurulu ile basına düzenlenen toplantıZiraat Odası Meclis Başkanı Zeki Seri, Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Adayı Haydar Gürsü, AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı, Ziraat Odası Eski Başkanı ve Ziraat Odası Meclis Üyesi İbrahim Etem Kibar katıldı.

Toplantıda adaylığını açıklayan ve basın açıklamasında bulunan Haydar Gürsü, Eski Başkan Etem Kibar’a teşekkürlerini iletti ve “Bildiğiniz üzere; Yönetim Kurulu Başkanlığımızı yürüten Sayın İbrahim Etem KİBAR 29.11.2018 tarihinde Fatsa Belediye Başkanı olarak  hizmetlerine devam etmek üzere görevinden istifa etmiştir.

Birlikte geçirdiğimiz bu süre içerisinde yapmış olduğu takdire şayan başarılı çalışmalarından ve bizlere hizmet noktasında rehberlik etmesinden dolayı kendilerine saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum…” dedi.

Ziraat Odası Başkan Adayı Haydar Gürsü; “Toprak anadır, yardır… Berekettir,  başımızın tacıdır… Toprak sevgiye merhamete muhtaçtır.

Toprakla yoğurulmuş geçmişimizin izinden giden bizler; Toprakla haşır neşir olurken aynı zamanda geçmişimizi yad ederiz. Biz biliriz ki geçmişine saygısı olmayan toplumların asla geleceği olamaz.

Ülkemizin kalkınmasında en önemli argümanlardan biri olan toprakla tarımla uğraşan çiftçilerimiz;

Emeğinin karşılığını, alın terini almaları bereketli tarım ve berektli kazanç için desteğe, bilgiye ihtiyaç duymaktadırlar. Sayın İbrahim Etem KİBAR Başkanımız döneminde yapılan başarılı çalışmaların, yenilikçi atılımların, verimli sonuçların devamı için tüm ekibimizle kaldığımız yerden devam edecek bir anlayışla hizmet etmek üzere 23. Dönem Olağan Genel kurulunda yapılacak seçimler için adaylığımı sizlerin aracılığı ile kamuoyuna açıklıyorum…

Rabbim nasip eder görev tevdi edilirse; Fatsa’ya, Fatsalıya, çiftçilerimizi temsile yakışır hizmet etmek  için ekibimle gece gündüz demeden çalışacağız…

Rabbim yar ve tardımcımız olsun…

Saygı, sevgi ve muhabbetlerimle hepinize teşekkür ederim…” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here