Ana Sayfa GÜNCEL Halit Tomakin Evlendi

Halit Tomakin Evlendi

273
0
Paylaş

AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin ile Sonnur Turhan kıyılan nikahla dünya evine girdi. Çiftin nikahı Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Bir süre önce eşi Gülşen Tomakin’i kaybeden, Halit Tomakin 16 kişinin şahitliğinde Sonnur Turhan ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikahını Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler kıydı. Tomakin çiftinin nikâhında 16 kişi şahitlik etti. 

Nikah sonrasında mutluluğunu aktaran Başkan Tomakin, “Nikahımıza katılarak bizleri onurlandıran Ordu Valimiz Sn. Tuncay Sonel’e, Milletvekillerimiz Sn. Dr. Şenel Yediyıldız, Sn. Ergün Taşçı, Sn. Metin Gündoğdu’ya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Geçmiş Dönem Milletvekilimiz Sn. Eyüp Fatsa’ya, Samsun İl Başkanımız Sn. Ersan Aksu’ya, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Teşkilatımızın kıymetli mensuplarına, Belediye Meclis Üyelerimize, MHP İl Başkanı Sn. Naci Şanlıtürk’e, Kurum Müdürlerimize, STK Temsilcilerimize, Trabzon’dan gelen misafirlerimize, çeşitli illerden katılan dost ve akrabalarımıza ve gerek nikahımıza gelerek, gerekse sosyal medya ve telefon aracılığıyla bizlere mutluluklar dileyen herkese eşim ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.  Ayrıca tebrik mesajı göndererek bizleri onurlandıran başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Mutluluk paylaştıkça çoğalır, bu mutlu günümüzde yanımızda olarak bizleri daha da mutlu ettiniz. İyi ki varsınız…” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here