Ana Sayfa GÜNCEL “GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞINIZA İNANIYORUZ”

“GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞINIZA İNANIYORUZ”

612
0
Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyeleri ve partililerle Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

“ALLAH UTANDIRMASIN”

Ziyarette ilk konuşmayı yapan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Birileri sayın Cumhurbaşkanımızla Sayın Devlet Bahçelinin arasını açmaya çalışıyor. Buradaki birliktelik yukarıya doğru devam etiği sürece inşallah Milletimiz bundan karlı çıkacak. Onun için biz Allah utandırmasın diyoruz. Belediye meclis üyelerimizle yaptığımız doğru olan her işin yanında olacağımızı bilmenizi isteriz. Yanlış gördüklerimizi ifade etmeye devam edeceğiz. Yıkıcı olmadan eleştiri hakkımızı kullanacağız. Çünkü güzel bir Fatsa güzel bir Ordu hepimiz için lazım. Büyükşehir Belediye Başkanımızın projelerini dinlerken umutlandık. Çok önemli ve faydalı projeler olduğunu gördük. Bu projelerin ilçelerimize de olumlu yansıyacağınız düşünüyoruz.  İnşallah Büyükşehir ile beraber el ele vererek Ordu’da istihdam üretim noktasında güzel hizmetler yapacağınıza inanıyoruz.” dedi.

“ 5 YILIN SONUNDA ARTIK YOLUN, SUYUN ELEKTRİĞİN KONUŞULMADIĞI BİR ORDU, FATSA OLACAK”

Ziyaretlerinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Sayın Milletvekilimizin de dediği gibi bu birlikteliği bozmak isteyenler var. Sayın Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz hafta sonu bunun net mesajlarını verdi. Çünkü bu birliktelik devam ettiği sürece her geçen gün daha güçlü Türkiye olacağımızı söyledi. Toplantımızda yine seçim sonuçlarına sahip çıkılması gerektiğini yine her bölgede Cumhur İttifakı ilkelerine sahip çıkılması ve bu ilkeler doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Cumhurbaşkanımız sadece fikir anlamında değil çalışmalarda da bu birlikteliği görmek istediğini söyledi. Bu anlamda bizim de ilçemizde kurmuş olduğumuz birliktelik sanki seçimden daha önce sağlanmış bir birliktelik” dedi.


“FATSA ADINA ORDU ADINA YAPILACAK ÇOK BÜYÜK HİZMETLER VAR

Gönül bağımız olan dostlarımızla bir meclis kadrosu oluşturduk diyerek sözlerini sürdüren Başkan Kibar, “Yapmış olduğumuz ilk meclis toplantısında Fatsa’mız adına almış olacağımız kararlarda onlarında bizlerle birlikte hareket edeceğini gördük. Şehrimizde ilerleyen zamanlarda projelerin hayata geçmesi şehrimizin sorunlarının çözümü açısından işimizi çok kolaylaştıracağını düşünüyoruz. Hilmi bey gibi bir büyüğümüzün Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında olmuş olması bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Hilmi bey hiçbir şey yapmasa sadece makamda otursa bizlerden gelen talepler adına ilgili makamlara telefon açsa Ordu adına çok büyük kazanımlar ilerleyen zamanlarda bizleri bekleyecek. Bu beş yılın sonunda artık yolun suyun elektriğin konuşulmadığı bir Ordu, Fatsa olsun. Bazı olumsuz şartlar nedeniyle geçtiğimiz süreçte bunu tamamlayamadık. Bunu biz meydan projemizde de yaşadık. Bu projemiz 6 ay önce bitmesi gereken bir projeydi. Aynı şekilde kırsalımızda da sorunlar devam ediyor. Kırsaldaki sorunların bizim dönemimizde yapacağımız hizmetlerle ben Büyükşehirde yaşayan insanların yol, su elektrik sorunu olmadığı takdirde tekrar köy yaşamlarına döneceğine inanıyorum.  Bu kurumlar insan kazanma makamıdır. Ziraat Odasında görev yaptığımız dönemde bir çok mahallede insanlar kazanmışız. İnsan bu kazanımları seçime girmeden göremiyor. Seçime girdiğimizde gördük ki gerek güler yüzüyle gerek ilgi alakayla gerekse de hoşgörüyle bir çok insan kazanmışız. Bir gün bu makamı şerefli bir şekilde bıraktığımızda aynı duygularla aynı şekilde bir görev nasip olur bizlere. Fatsa adına Ordu adına yapılacak çok büyük hizmetler var. Fakat ülke olarak da ekonomik açıdan çok zor bir süreçten geçiyor. İnşallah Cumhur İttifakı birlikteliğimizle birlikte bu zor süreç kısa sürecek. Bu sayede daha güçlü bir Türkiye ile projelerimiz hayata geçecek. Tekrardan bir kere daha ziyaretinizden bir kere daha memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek isterim.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here