Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa Taşıyıcılar Kooperatifi ‘Yılmaz Çetin’ Dedi

Fatsa Taşıyıcılar Kooperatifi ‘Yılmaz Çetin’ Dedi

210
0
Paylaş

S.S. Fatsa Kasalı Kamyon Damper ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Genel Kurulu gerçekleşti. Genel Kurulda Mevcut Başkan Yılmaz Çetin, yeniden seçilerek güven tazeledi.

İki liste oluşan Genel Kurulda Mevcut Başkan Yılmaz Çetin ve Yüksel Semerci arasında oy kullandı. Oyların çoğunu alarak yeniden başkan seçildi.

62 Üyenin oy kullandığı seçimde Yılmaz Çetin 39 oy alırken, Yüksel Semerci 19 oy aldı.

Uzun süredir Kooperatif Başkanlığını yapan ve firmalar ve üyeler arasında köprü görevini başarıyla üstlenen Başkan Yılmaz Çetin, bundan sonra ki süreçte de üyelerinin faydası olacak gelişmelerin yaşanacağını müjdeledi.

Başkan Yılmaz Çetini “Kooperatifimize organizatörlük belgesi almak ilk hedeflerimizdendir. Kooperatif binamızı Organize Sanayi Bölgesine taşıyarak üyelerimize büyük kolaylık sağlamak için çalışmalarımıza başladık. Fatsa Belediye Başkanımız ile görüşmelerimizi yaptık ve belli konularda sözlerimizi aldık. OSB’ye taşınmamız gerekiyor çünkü iş yoğunluğumuz orada.” dedi.

Başkan Yılmaz Çetin, “3 yıldır Kooperatifimizin başkanlığını yapıyorum. Ben ilk başkanlığa geldiğimde belli bir borcu olan bir kooperatifti. Allah’a şükürler olsun ki üyelerimizin de desteği ile çok çalışarak ve azimle zirveye geldik diyebilirim. Şuan ki durumumuza baktığımızda ise kooperatifimizde belli miktar paramız var. Aylık giderlerimiz olmasına rağmen kooperatifimiz artık üyelerimize katkı sağlayabilir durumda. Ben geçmiş günlerde kendi maaşımı almayıp, kendi cebimden mağdur olan üyelerimize destek sağladığımı biliyorum. Dünde üyelerimizin yanındaydım, bugünde yanında olmaya devam edeceğim. Benim desteğim kadar üyelerimin desteğini de alıyorum. Çok şükür ki bugünlere onların desteği ile geldim. S.S. Fatsa Kasalı Kamyon Damper ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak hem üyelerimiz ile hem firmalar ile hem de misafir araçlar ile sürekli iletişim halindeyiz. Bizler en önemlisi Fatsa’da olan işi bizim yapmamız için gayret göstereceğiz. Adalet içerisinde tüm üyelerimiz ve firmalar arasında diyaloğumuzu devam ettireceğiz.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here