Ana Sayfa GÜNCEL FATSA BELEDİYESİ 450 ARAÇLIK OTOPARK ALANINA ULAŞTI

FATSA BELEDİYESİ 450 ARAÇLIK OTOPARK ALANINA ULAŞTI

77
0
Paylaş

Fatsa Belde A.Ş Müdürü Mustafa Yelol Belediye hizmet binasının altındaki otopark alanıyla beraber 450 araçlık otopark alanına ulaştıklarını söyledi.

Fatsa Belde A.Ş olarak şehir içinde cadde otopark alanı olarak 6 ana caddede faaliyet gösterdiklerini belirten Mustafa Yelol, “Reşadiye Caddesi, Yeni Kumru Caddesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cihat Sokak,Toprak Sokak, Ata Sokak, Hacı Hulisi Baba Caddesi olmak üzere 6 alan ve artı 100 araçlık Şerefiye mahallesindeki açık otopark alanı olarak faaliyetimiz devam ediyor. 105 araçlık belediye hizmet binamızın altındaki otopark alanında vatandaşlarımızla beraber hep beraber kullanım için açmış bulunmaktayız.” dedi.

“FARKLI OTOPARK ALANLARI AÇACAĞIZ”

Şehir merkezinde Fatsa Belediyesi hizmet binasının altındaki 105 araçlık otopark alanının bir yılı aşkın süredir vatandaşların hizmetinde olduğunu ifade eden Yelol, “Amacımız ticaretle uğraşan esnaflarımızın otopark sıkıntısını en aza indirerek ticari hareketliliğini artırmak ve şehir merkezindeki ihtiyaçlarını karşılamak için otopark alanı oluşturarak vatandaşlarımızın yer aramak için harcadığı zamanı en az süreye indirmek ve yakıt tasarruf etmesini sağlamak. Daha önceden de faaliyette olduğumuz cadde otoparkları Şerefiye Mahallesi’ndeki eski Cumartesi Pazarı olarak tabir ettiğimiz alandaki otopark bulunuyor. 105 araçlık Belediye binası hizmet binası altındaki otopark alanımız haricinde başka otopark alanları açacağız. Faaliyette olan Belediye hizmet binası altındaki otopark, Şerefiye mahallesindeki otopark ve cadde otoparkları ile birlikte 450 araçlık bir hizmet ağı oluşturmaktayız. Yine Cumhuriyet Meydanı altındaki otopark alanını da en yakın zamanda faaliyete geçirerek otopark sayısını daha da artırmak istiyoruz. ” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here