Ana Sayfa GÜNCEL Evkaf Mahallesine PTT Şubesi açılıyor.

Evkaf Mahallesine PTT Şubesi açılıyor.

1516
0
Paylaş

Yakın zamanda nüfus olarak artan ve hem ilkokul, ortaokul, lise ve üniversiteyi hem de Fatsa Devlet Hastanesini barındıran Evkaf Mahallesine PTT Şubesi açılıyor.

Konu ile gazetemize açıklama yapan Fatsa PTT Müdürü Sait Aracı, “Evkaf Mahallesi PTT Şubesi Örnek Konsept olacağını belirtti. Aracı, “Merkez PTT Şubemizde yoğun bir müşteri potansiyeli var. Bu yoğunluğu dağıtmak amacıyla şehir içinde üçüncü şubemizi açıyoruz. 3. Olarak açacağımız şubeyi de Devlet Hastanesinde bulunduğu Evkaf Mahallesinde açacağız. Sanıyorum ki Ocak ayının içerisinde de açılışı gerçekleştirilecek ve hizmet vermeye başlanacak. Evkaf Mah. ‘de bulunan şubemizde, PTT’nin son konseptine göre hazırlanıyor. Şuanda hazırlık aşamasında olmasına rağmen çok modern bir alan olduğu dikkat çekiyor. Mevcutta bulunan şubelerden farklı olarak yeni bir dizayn oldu. Ve ilerleyen zamanda da bütün şubelerimiz o konsepte dönüştürülecek.” dedi.

“Evkaf Mahallesine PTT Gerekliydi”

PTT Müdür Aracı “Evkaf Mahallesi ’de nüfus olarak kalabalık mahallelerimizden ve Devlet Hastanesi de burada olan yoğunluğu artırıyor. Zaten ki herhangi bir devlet dairesi nerede olursa o kısımda bir çarşı oluşuyor. Bizde bu mahallemizde ki yoğunluğu düşünerek PTT Şubesini açmaya karar verdik. Hem hastanelere gelen ve herhangi bir ihtiyacı olan hastaların anında faydalanması, hem üniversite öğrencilerine kolaylık hem de o mahallede oturan vatandaşlara kolaylık olması adına burada PTT şubesi açılması iyi olacaktır. Çünkü FDH sadece kendi ilçemizden değil diğer ilçelerden de hasta alıyor ve bölge hastanesi görevi görüyor. Gelen hastalar PTT ile ilgili ihtiyaçlarını anında karşılasınlar (maaş çekimi, ödeme vs.) ve sadece bir maaş çekmek için oradan şehir içine gelip tekrar hastaneye geri gidecekler. Vatandaşlara hizmet açısından bu mahallede PTT olması çok gerekliydi. Ayrıca Jandarma Komutablığı, sağlık ocakları, öğrenci yurtları gibi ve büyük marketler vs. hep bu mahallede bulunuyor. Artık Evkaf Mahallesi yoğun bir mahalle konumunda. PTT Şubemiz en kısa zamanda açılacak ve umarım tüm vatandaşlarımız için kolaylık olur.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here