Ana Sayfa GÜNCEL Evkaf Mahallesinde Yol Sorunu Çözüme Kavuştu

Evkaf Mahallesinde Yol Sorunu Çözüme Kavuştu

923
0
Paylaş

Evkaf mahallesi Arslan aydınlık caddesi hastane altı mevkiinde bulunan ve yolu tek şeride düşüren atıl bina yıllardır trafik için büyük bir sorun teşkil ediyordu. Araç trafiğini büyük ölçüde tehlikeye sokan bölgede aynı zamanda yaya kaldırımı içinde uygun alan bulunmaması yayalarında can güvenliğini tehdit ediyordu.

Şahsa ait olan imarlı alanda bulunan atıl binanın bu durumu yıllardır fark edilse de çözüme kavuşturamaması büyük tepki çekiyordu. Gerek mahallenin estetiğini bozan, gerekse de araç ve yaya trafiğini tehlikeye sokan bu sorun artık çözüme kavuştu.

Evkaf mahalle muhtarı İsmet Burgu’nun yoğun girişimleri sonucu büyükşehir belediyesi ile yapılan görüşmeler neticesinde sonuca kavuşturulan ve bugün yıkımı gerçekleştirilen bina caddeye adeta bir nefes aldırdı.

Mahalle muhtarı İsmet Burgu, “Mahallemizde bulunan bu sorunun farkındaydık ve bu işin takipçisi olduk. Gerek mahallemizin estetiği gerekse insan ve araç trafiğini tehlikeye düşürmesi büyük bir sorundu. Mahallemiz Fatsa’nın en büyük birkaç mahallesinden biri. Evkaf Mahallesine yakışmayan bu çirkin görüntüyü ivedi bir şekilde ortadan kaldırmanın sevinicin yaşıyoruz. Bu sorunun çözümünde bizlere yardımcı olan büyükşehir belediyemize ve diğer paydaşlara teşekkür ederiz dedi. Seçilmeden önce dediğimiz gibi biz bu mahallenin hizmetkarıyız, ve mahallemiz için iyi olacak her şeyin peşindeyiz ”dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Yol Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirilen binanın bulunduğu alanın kısa zamanda kaldırım ve yol çalışmalarının bitirilip, sorunun tamamen çözüleceği öğrenildi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here