Ana Sayfa GÜNCEL “ÇEVRE YOLU FATSA’NIN DEĞİL KARADENİZ’İN SORUNUDUR”

“ÇEVRE YOLU FATSA’NIN DEĞİL KARADENİZ’İN SORUNUDUR”

314
0
Paylaş

Son zamanlarda herkes tarafından net olarak gözlemlenen sahil yolunda yoğunlaşan trafiğin artık içinden çıkılamaz bir sorun haline geldiğini söyleyen Başkan Karataş, “Çevre yolu Fatsa’nın değil, Karadeniz’in sorunudur. ”dedi.

FATSO Başkanı Karataş, “Bayram ve tatiller, fındık sezonu gibi trafik akışının yoğunlaştığı dönemde kullanılamaz hale gelen ilçemiz sahil yolu artık böyle özel dönemlere dahi gerek kalmadan aynı yoğunluğu yaşamaktadır.

Yıllardır sürekli dile getirdiğimiz, bir dönem proje duyurusu da yapılan çevre yolu artık bir ihtiyaç, bir gereklilik olmaktan çıkmış bir zorunluluk haline gelmiştir.

Karadeniz sahil yolu projesi kuşkusuz hükümetimizin ülkemize kazandırdığı en önemli projelerden biri. Şu an artık bir an evvel gerçekleştirilmesi zorunlu olan çevre yolu gibi birçok projeyi de hükümetimizin ihtiyaç duyulan noktalarda defalarca başarıyla gerçekleştirdiği herkesin malumu. Bu noktada bizler bir kez daha bu sorunu vurguluyor ve aciliyetle çözüm bekliyoruz.

Örnekse yeni hizmete alınan Kuzey Marmara otoyolu başarıyla gerçekleştirilen ve bölgesel anlamda trafik noktasında çok önemli ve nokta atışı bir çözüm sunan bir projedir ve yine hükümetimiz başarıyla bu projenin altından kalkmıştır.

Çevre yolu hususunda Fatsa’yı çözümsüz bırakmak, burada bu yoğun trafik keşmekeşine göz yummak sadece Fatsa’ya değil tüm bölgeye zarar veren bir yaklaşım olacaktır. Buradan hareketle soruna getirilecek çözüm de sadece Fatsa’yı değil Karadeniz Bölgesi’ni olumsuz etkileyen önemli bir soruna etkili bir çözüm sunmak olacaktır.

Bu konularda bugüne dek doğru noktalarda gerekli inisiyatifleri alıp çözüm üretmiş hükümetimizden çevre yolu sorunumuzla ilgili olarak da en kısa zamanda olumlu ve somut adımları görmeyi umut ediyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here