Ana Sayfa GÜNCEL Başkan Fatih Arslan Güven Tazeledi

Başkan Fatih Arslan Güven Tazeledi

178
0
Paylaş

Gıda Maddeleri ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanlığı seçimli genel kurulu Dumlupınar İlkokulu kapalı spor salonunda gerçekleşti. Mevcut Başkan Fatih Arslan’ın tek liste ile girdiği seçimde Başkan ve yönetim kurulu üyeleri güven tazeledi.

Seçimin divan başkanlığını, Ordu Esnaf Odaları Birliği Genel Sekreteri Hayri Akyol, Divan 2. Başkanı Çatalpınar Esnaf Odası Başkanı Saffet Bulu, Katip üyeliğini Emrah Hakalmaz, Gökhan Arslan, Soner Akkuş yaptı.

Başkan Fatih Arslan, “Pandemi sürecinde esnaf arkadaşlarımızın yanında olduk. Sokağa çıkma sürecinde iyi yönettiğimize inanıyoruz Bu süreçte yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber her zaman esnaf kardeşlerimizin yanında olarak sayın kaymakamımızla birlikte bu süreçte ekmek sıkıntısı yaşatmadan mahallelerime kapı kapı ekmek dağıttık. Köylerimizdeki vatandaşlarımız şehirlere inmesin diye özel araçlar tahsil ederek kırsaldaki yaşlı ve diğer vatandaşlarımızın gıdasını karşıladık. Ben 2009 yılında aklımın ucundan geçmezken köyümüze muhtar oldum. Daha 30 yaşına gelmeden oldum. Köylümün yarısını tanımıyordum. Allahımın izniyle ve sevenlerimin desteğiyle muhtar oldum. Muhtarlık hizmetinde 13. Yılımı doldurmak üzereyim. Sizlerin sayesinde odamıza aday olarak başkan oldum. Odamıza kayıt olmayan kişiler sanki kendi teveccühleri gibi karşımıza aday çıkarmaya çalıştılar. Odamıza şartları uygun olan herkes aday olabilir. Başkalarının prensipleriyle buraya aday olan hiç bir kimse başarılı olamaz. Üyelerimizi çok iyi tanıyorum. Hiç bir kimsenin tesiri altında kalmadan üyelerimiz kendilerine layık olan başkanını seçer. Bizlere destekleyen yanımızda olan herkese şahsım ve ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Yönetiminizle birlikte sizlere iyi bir hizmet vermeye de devam edeceğiz. ” dedi

Gıda Maddeleri ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Fatih Arslan’ın yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

” Cemal Taş, Şükrü Gülmez, Cabil Yüksel, Hakan Kocagöz, Murat Serin, Özcan Önal, Ahmet Özdemir, Adem Önen”

Yedek üyeler şu isimlerden oluşuyor:

” Sinan Yıldız, Yusuf Aras, Murat Özkan,Gökhan Kara, Erkan Kaş, Ömer Yaran, Yücel Yakan, Hayati Gül, Meltem Gür”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here