Ana Sayfa GÜNCEL Ayakkabı Boyacıları Kapalı Alan İstiyor

Ayakkabı Boyacıları Kapalı Alan İstiyor

756
0
Paylaş

Fatsa’da son zamanlarda projelerden dolayı yerleri değişen ve soğuk havalara rağmen işlerini devam ettiren ayakkabı boyacıları gazetemiz muhabirinin sorularını cevapladı.

Meydan projesi sonrasında sahilde taşınan ardından bisiklet ve koşu yolu nedeniyle yeniden iş alanları bozulan ayakkabı boyacıları olumsuz hava şartlarına rağmen vatandaşlara hizmet ediyor.

Ayakkabı boyacısı Mustafa Çağlayan, “burada severek çalışıyoruz fakat çalışma şartlarımız çok zor. Kış aylarında çok soğuk oluyor. Kapalı bir alanımız yok şemsiyeler ile kendimizi yağışlardan korumaya çalışıyoruz fakat bu seferde vatandaşlar tercih etmiyor ıslandıkları için. Şehir merkezine yakın olduğumuz ve herkesin gözü önünde bulunduğumuz için işimiz oluyor fakat zorluklarla insanlara hizmet ediyoruz. Sahile geçtiğimizde çok fazla göz önünde değildik, insanlar uzak olduğu için gelmiyorlardı. Oradan kaldırdılar bizi, ardından belediye ile görüştüğümüzde bu alanda hizmet vermemizi uygun gördüler. En kısa zamanda yeni bir çalışma alanı sözü aldık ama beklemedeyiz. Açık alan olduğunu için biz gerçekten zorlanıyoruz. İnşallah bizim için bir yer yapılır ve mağduriyetimiz ortadan kalkar” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here