Ana Sayfa GÜNCEL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İÇİN YER TAHSİSİ

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İÇİN YER TAHSİSİ

22
0
Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer’in, Milli Eğitim Bakanı olduğu genel seçim sürecinde Fatsa’ya sunduğu bir proje için çalışmalar başlıyor.

Seçim zamanında Mahmut Özer tarafından yatırım programına alınan Fatsa’da 25 Üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için görüşmeler yapıldı ve çalışmaların başladığı Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar tarafından duyuruldu.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Alper Delier, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Tevabil Bilgili, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Eser Uyanık, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette ise Fatsa’da merakla beklenilen bir projenin daha çalışmaları için görüşmeler yapıldığı belirtildi. Başkan Kibar, “Şehrimizde uzun zamandır ihtiyaç duyulan ve yatırım programına alınan 25 ünit kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini (ADSM)’nin yer tahsisi ile istişarede bulunduk. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ederim.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here