Ana Sayfa GÜNCEL ABDULLAH TOPALOĞLU FATSA OKÇULUK SPOR KULÜBÜNÜN ONURSAL BAŞKANI OLDU

ABDULLAH TOPALOĞLU FATSA OKÇULUK SPOR KULÜBÜNÜN ONURSAL BAŞKANI OLDU

1055
0
Paylaş

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı  Abdullah Topaloğlu son yapılan Fatsa Okçuluk Spor Kulübünün Olagan Genel Kurulunda tün üyelerin oyları ile Onursal Başkan Seçildi. Olağan Genel Kurulda Başkanlığı Osman Topaloğlu , Başkan Yardımcısı Halil Bekyürek,  Genel Sekreter Süha Topaloğlu, Muhasip Murat Ali Topaloğlu, Sekreter Selda Kara, Üyeler Erdi Şevketoğulları, Hicran Topaloğlu ve Yusuf Özel seçildi.

Genel Kurul ile ilgili bilgi veren Fatsa Okçuluk Spor Kulübü Başkanı Osman Topaloğlu: “2006 Yılında kurulan kulübümüzün genel kurulunu yaptık. Yönetim kurulumuzu yeniden belirledik.  Fatsa’mızın önemli bir değeri olan Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Sayın Abdullah Topaloğlu’nu Onursal Başkan olarak seçtik.  Abdullah Topaloğlu Fatsa okçuluk Spor Kulübünün kurulmasından itibaren içinde olmuş ve kulübe her türlü desteği veren bir kişidir. Bundan dolayı zaten onursal üyemiz idi. Artık Onursal başkanımız da oldu. Buradan Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı ve Onursal  Başkanımız olan Abdullah Topaloğlu’na Fatsa Okçuluğuna verdiği desteklerde dolayı teşekkür ederiz.

Fatsa Okçuluk Spor Kulübü olarak Türkiye’de söz sahibi bir noktaya geldik.  Sporcularımız her geçen gün turnuvalarda güzel sonuçlar alıyor. Yakın zamanda Milli takımlarda Fatsalı okçularımızın da olacağını düşünüyoruz. Tabiki burada disiplinli çalışma ve kaliteli hocalarımızın payı büyük . Bu başarılı sonuçlarda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. ”dedi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here