Ana Sayfa GÜNCEL “15 Mayıs’ta Ordu ve Türkiye’nin İklimi Değişecek”

“15 Mayıs’ta Ordu ve Türkiye’nin İklimi Değişecek”

48
0
Paylaş

Saadet Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı ve Saadet Partisi’nden CHP 3. sıra üyesi Milletvekili Adayı Ahmet Toklucuoğlu, seçim çalışmalarına başladı.

Adayların belirlendiği ilk günden itibaren sahada aktif olarak çalışmalarına başlayan CHP Ordu Milletvekili Adayı Ahmet Toklucuoğlu stk ve basın ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Basın ziyaretlerinde açıklama yapan Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan, yapılan çalışmaların olumlu sonuçlanacağına ve Milletvekili Adayı Ahmet Toklucuoğlu’nu meclise göndereceklerini dile getirdi.

Başkan İsmail Koçan, “Millet İttifakı içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi ile beraber seçimlere gireceğiz. CHP üçüncü sıradan bizim adayımıza yer verdi ve bizde bu verilen yeri en güzel şekilde değerlendirip, kullanmak için gecemizi gündüzümüze katacağız ve güzel çalışmalar yapacağız. İnşallah Ahmet Toklucuoğlu’nu bu güzel çalışmalar neticesinde TBMM’ye göndereceğiz.

Adayımızın belirlendiği günden itibaren Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Teşkilatları ile ve diğer Milletvekili Adaylarımız ile toplantılar icra ettik. Adayımız sadece Fatsa’ya ait olan bir aday değil Ordu’nun tüm ilçelerinde çalışmalarını yapmaya özen gösterecektir. Seçime kısa bir zaman kaldı ve ziyaretlerimiz ile adayımızı tanıtmaya devam edeceğiz. İnşallah 14 Mayıs’ta Ordu’muz için, Fatsa’mız için Ülkemiz için hayırlısı olacak.” dedi.

CHP Ordu Milletvekili Adayı Ahmet Toklucuoğlu ise, “Cumhuriyet Halk Partisi 3. Sıra Ordu Milletvekili Ahmet Toklucuoğlu, “İktidar Milletvekillerinin 20-22 sene boyunca Ordu’ya verdikleri değer ve kıymet ortada. Ötelenmiş bir dünya sorunlarımız var ve Fatsa için bu sorunların en önemlilerinden bir tanesi çevre yolu. Yılan hikayesine dönmüş bir çevre yolu var. Bu konudan ziyade ciddi bir yol problemimiz var. Önümüz bayram ve hepimiz bayramda yaşanacak trafiği göreceğiz. Dolunay Mahallesi civarında yaşanan trafik kazalarına sürekli şahit oluyoruz. Bunlarla birlikte Ordu’da bir Şehir Hastanesi yapılıyor. Bu hastane yapılmadan önce orada başka uygulamalar yapıldı, paralar harcandı, paralar israf edildi. Nihayetinde bunlar vatandaşın cebinden çıkıyor. Bütün bunlara hassas olarak nihayetinde geldiğimiz noktada iktidar partisinin de, diğer partilerinde Ordu’da ciddi bir vekil çalışması yapamadıklarını gördük. Bu da bizim adaylık sürecimizde bizi haklı çıkaran bir gerekçeli sebepti “Ordu”. Biz Türkiye’de 15 Mayıs itibariyle iklimin değişeceğini düşünüyoruz ve bunun için çabalıyoruz. İnşallah seçim sonrasında da Ordu’yu başarılı bir şekilde temsil edecek ve bunun için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here