Ana Sayfa Slayt Esnafı Sevindirecek Haber Ayhan Baş’tan Geldi

Esnafı Sevindirecek Haber Ayhan Baş’tan Geldi

538
0
Paylaş

Fatsa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, esnafın yüzünü güldürecek açıklamalar yaptı.  Son zamanlarda fındık sezonu nedeniyle işleri azalan ve ekonomik nedenlerden dolayı zor zamanlar geçiren esnafın imdadına Esnaf Kefalet kooperatifi Başkanı Ayhan Baş yetişti.

Bankaların faiz indirimlerinin ardından bölgede esnafın yardımına anında el atan ve esnafın her zaman yanında olan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, kredi müjdelerini ardı ardına verdi. Başkan Ayhan Baş, “Esnafımızın her zaman yanındayız. Esnaf Kefalet Kooperatifi olarak T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığının desteği, TESKOMB ve Halkbank iş birliği ile gönül ehli ve sanatkârlarımıza 500. 000 TL’ye kadar işyeri alma kredisi verilecek. Ayrıca bayiden 0 ticari araç alanlara 500 Bin TL’ye kadar iş yeri kredisi gibi destek sağlanacaktır. Kredilerden faydalanmak isteyen esnaflarımız kooperatifimize başvuru yapması gerekmektedir. ” dedi

Başkan Baş, “Biz Fatsa Esnaf Kefalet Kooperatifi olarak tüm esnafımızın yanında olup, her türlü desteği sağlamaya devam edecek ve esnafımızın zor durumda kalmaması için elimizden gelen desteği sağlayacağız.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here