Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT Fatsa Belediyesi Çınar Festivali

Fatsa Belediyesi Çınar Festivali

1041
0
Paylaş

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe geçtiğimiz 16-19 Ağustos tarihleri arasında planlanan ancak sel felaketi nedeniyle ertelenen Çınar Festivali konser bölümünü 29 Ekim 2018 Pazartesi günü yapacaklarını açıkladı.
Yapılacak olan etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, “16-19 Ağustos tarihleri arasında yapmayı planladığımız Çınar Festivalimizin Foto Safari, mahalleler arası futbol turnuvası ve Sokak basketbol etkinliklerini gerçekleştirmiş, 8-9 Ağustos tarihlerinde meydana gelen sel felaketi sebebi ile konserler bölümünü ertelemek zorunda kalmıştık. 29 Ekim Pazartesi akşamı Çınar Festivalimizin konser bölümünü Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile birleştirerek gerçekleştireceğiz. Bir akşam olarak planladığımız festivalde yerel sanatçılarımız Aydın Beyoğlu ve Mehmet Gümüş ile birlikte Türk Pop müziğinin sevilen sanatçılarından Betül Demir sahne alacak.  İnşallah hava şartlarının da iyi gitmesi halinde Fatsa ve çevre ilçelerimizden festivalimize gelecek olan herkese unutamayacakları bir gece yaşatmak istiyoruz. Herkesi festivalimize davet ediyoruz.” dedi.
Fatsa Belediyemiz Çınar Festivali konser bölümü 29 Ekim 2018 Pazartesi günü 15 Temmuz Özgürlük Meydanında gerçekleşecek ve saat 19.00’da başlayacak.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here