Ana Sayfa Slayt Ordu’da Sokaklar Bizim Projesi Başlıyor

Ordu’da Sokaklar Bizim Projesi Başlıyor

7765
0
Paylaş


Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği ‘Sokaklar Bizim’ projesi kapsamında Ordu’daki gençlerin çevreye saygılı, bilgi ve özgüven sahibi, toplumsal aidiyet duygusu yüksek ve toplumsal hayata aktif katılan bireyler olmaları, takım çalışmaları ile birlikte hareket etme bilincinin kazandırılması için sportif etkinlikler ile rekreasyon (sportif oyunlar) faaliyetlerine katılımlarının sağlanması yoluyla sosyal uyum ve bagımlılıkla mücadelenin etkin gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır.

Proje kapsamında belirlenen Futbol,basketbol ve boks branşlarında turnuvalar düzenlenecektir. Ülkemizde her ne nedenle olursa olsun uyuşturucu maddeye bulaşmış risk altında olan suça ve şiddete bulaşmış gençlerimizin hayata bağlanmasını sağlamak,topluma, sosyal- kültürel yaşamlarına geri kazandırmak amaçlanmaktadır. Kendisiyle ve yaşamakta olduğu toplumla barışık daha salıklı bireyler haline getirebilmelerine katkı sağlayabilmek ve bir daha yapılan hataların tekrarlanmamasını sağlayarak uyuşturucu maddelerden uzaklaşmasını sağlamak amacıyla spora yönlendirip sporla rehabilitasyonları amaçlanmaktadır.

il temsilcileri, muhtarlar ve faaliyetlere katılacak takımların katılımı İle 6 nisan 2019 Cumartesi günü saat 13.00 da proje açılış startı verilecektir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here