Ana Sayfa Slayt Op. Dr. Esra Turgut Yavuz Özel Muayenehanesini Açtı

Op. Dr. Esra Turgut Yavuz Özel Muayenehanesini Açtı

9495
0
Paylaş

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Turgut Yavuz özel muayenehanesinin açılışını gerçekleştirdi.  Op. Dr. Esra Turgut Yavuz’un muayenehanesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ata Caddesi No: 8 yeni belediye binası karşısında hizmete başladı.

6.5 yıl Fatsa Devlet Hastanesinde görev yaptığını ve ailesinin desteği ile özel muayenehanesini açtıklarını belirten Op. Dr. Esra Turgut Yavuz, “Daha önce Fatsa Devlet Hastanesinde 6.5 yıl görev yaptım. Ve ayrılarak özel muayenehanemi açmaya karar verdim. Özel muayenehanemizi açarak yeni bir girişim yaptık. Eşimin ve ailemin desteği ile buradayım ve bu durumdan dolayı çok memnumun. Burada hastalarımızla ilgilenmeye devam edeceğim. Hastalarımızın doğumlarını, sezeryanlarını ve ameliyatlarını Fatsa Medi-Tech Hastanesinde yapmayı planlıyoruz. Hepimiz için sağlıklı ve mutlu zamanlar olsun. Fatsa daha güzel hizmet vereceğimizi düşünüyorum. Yolu düşen herkesi davet ediyorum ve özel muayenehaneme bekliyorum. Yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.” dedi.

Muayenehanenin açılışına Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akot, Fatsa Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Işıl Aralan, Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, doktorlar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here