Ana Sayfa Slayt Necati Efe, “Kadınlar Başımızın Tacıdır”

Necati Efe, “Kadınlar Başımızın Tacıdır”

8103
0
Paylaş

S.S. 16 No’lu Fatsa Sanayi-Kurtuluş Dolmuş Kooperatifi Başkanı Necati Efe, Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, dolmuşlarda bulunan kadın yolculara çiçek dağıttı.

Siteler ve Sahil dolmuşlarına binen kadın yolcuların kadınlar gününü kutlayan Necati Efe, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü sadece bir gün olarak anılıyor olabilir ama bizim için yılın 365 günü, her saat ve her dakika kadınlarımız bizler için çok değerlidir. Allah kadınlarımızın yokluğunu göstermesin. 8 Mart Günü hassas bir gündür, belki biz erkekler olarak kadınlar kadar bu günün hassasiyetinin farkında olmayabiliriz ve kadınlarımızın böyle hassas bir gününde Kooperatimiz olarak onların yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Kadınlarımız başımızın tacıdır, bizde dolmuşçu esnafı olarak kadınlarımızın değerini biliyoruz. Böyle anlamlı bir günde onları mutlu etmek istediğimiz için kadınlarımıza çiçek hediye ediyoruz” dedi.

Dolmuşçu esnafına karşı yapılan önyargının farkında olduklarını dile getiren S.S. 16 No’lu Fatsa Sanayi-Kurtuluş Dolmuş Kooperatifi Başkanı Necati Efe, “Geçmişten günümüze toplumumuzda yaşanan olumsuz olaylar dolmuşçu esnafımıza karşı bir önyargı oluşturdu. Biz bu kötü olayları kınıyoruz. Yolcularımız sabahın erken saatlerinde başlayıp gecenin sonuna kadar dolmuşlarımızda yolculuk yapıyorlar. Dolmuşlarımıza binen yolcularımız bizlere canlarını emanet ediyorlar. Bilinmelidir ki, biz ailelerimize, evlerimizde olan kadınlara nasıl önem veriyor ve saygı gösteriyorsak yolcularımıza da aynı önemi ve saygıyı gösteriyoruz. Bize canını emanet eden, araçlarımızla yolculuk yapan tüm kadınlarımız güvende olmasını ve huzurla yolculuk yapmalarını temenni ediyorum. Araçlarımızda yolculuk yapan tüm yolcularımız bizim ailelerimizin bir parçası bu nedenle herkes kendisini güvende hissetsin.” diye konuştu.

Ayrıca çiçek dağıtırken Fatsa Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Fatma Yümlü ve Şerefiye Mahallesi Muhtar Adayı Gülhan Bağana ile karşılanan Necati Efe, onlarında Kadınlar Gününü kutladı ve çiçek takdim etti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here