Ana Sayfa Slayt Kapalı Ameliyat Yapılarak Bir Günde Ayağa Kalktı

Kapalı Ameliyat Yapılarak Bir Günde Ayağa Kalktı

7535
0
Paylaş

Fatsa Devlet Hastanesinde Laparoskopi yöntemi ile rahim alma ameliyatı ilk kez yapıldık.

Şiddetli kanama şikayeti ile hastaneye başvuran Şükran Gazel isimli hasta, Fatsa Devlet Hastanesinde kapalı yöntemle rahim alma ameliyatı olarak sağlığına kavuştu. Fatsa Devlet Hastanesinde KAdın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Cr. Cennet Ay Tok tarafından kapalı yöntemle ameliyatının yapılacağını öğrenerek başvurdu.

Şükran Gazel isimli hasta, “kimse rahmimi aldırdığıma inanmıyor. Bu kadar hızlı iyileşeceğimi bende beklemiyordum, hiç ağrım olmadı” diyerek Laparoskopik rahim akma ameliyatı sonrasında konforunu dile getirdi.

Op. Cr. Cennet Ay Tok 11.07.2019 tarihinde yapılan ameliyat hakkında, “Hastamızın rahim alma ameliyatı için gerekliliği mevcuttu. Bizde burada hasta konforunu sağlamak için kapalı ameliyat kararını verdik. Çünkü kapalı ameliyatın, hastalarda daha az ağrı ve günlük yaşamına daha hızlı dönmesi gibi avantajları vardır. Onun için biz bu hastada Laparoskopi ile histerektomi yapmaya karar verdik. Hasta ertesi gün hemen ayağa kalktı, ağrısı olmadı, taburculuğu yapıldı. Çok konforlu ve eve dönme süresi çok kısa olan Laparoskopi ile histerektomi ameliyatımızı yapmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here