Ana Sayfa Slayt “FATSA KOŞU VE BİSİKLET YOLU” HİZMETE HAZIR

“FATSA KOŞU VE BİSİKLET YOLU” HİZMETE HAZIR

65519
0
Paylaş


Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa’da hayata geçirilen Bisiklet ve Koşu Yolu Projesi’nde çalışmalar tamamlandı.  2,5 km’lik sahil şeridine uygulanan projenin Fatsa sahil şeridine bir farklılık kattığını söyleyen Başkan Tekintaş, “Kentte sporu ve hareket etmeyi teşvik edecek sosyal bir alan oluşturduk ” dedi.

YENİ BİR SPOR ALANI OLUŞTURULDU

Vatandaşlara sosyal yaşam alanları inşa eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesi ve 19 Eylül Atatürk Rıhtımı’nda yaptığı çalışmaların ardından Fatsa’da başlattığı Bisiklet ve Koşu Yolu Projesi’nde çalışmalarını tamamladı. Proje sayesinde yeni bir spor alanı oluşturulduğunu ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “Vatandaşlarımızın uzun süre vakit geçirebileceği ve kentte sporu teşvik edecek sosyal bir alan oluştururken Fatsa’mızın da modern bir görünüme kavuşmasını sağlamış olduk. Çalışmalarımızda sona gelinirken kazı işleri, dolgu işleri, elektrik hatları döşeme, elektrik direklerinin ankrajları ve beton işleri tamamlandı ” dedi.

FATSA, FARKLI BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Dekoratif çalışmalarla birlikte ilçenin farklı bir görünüme kavuştuğunu belirten Başkan Tekintaş, “2,5 km’lik sahil şeridi boyunca hayata geçirilmiş olan projemiz kapsamında 2,70 m genişliğinde bisiklet yolu ve 3,5 m genişliğinde koşu yolunu Fatsa’mıza kazandırdık. Sahil boyunca 5 m yüksekliğinde 115 adet dekoratif aydınlatma direğinde ışıklandırma işinin tamamlanmasının ardından asfaltın boya imalatları da gerçekleştirildi.  Dekoratif çalışmalarla birlikte ilçemiz farklı bir görünüme kavuşmuş oldu” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here