Ana Sayfa Slayt DEVLETİMİZİN KAPISI ŞEHİT AİLELERİMİZE VE GAZİLERİMİZE HER ZAMAN AÇIKTIR

DEVLETİMİZİN KAPISI ŞEHİT AİLELERİMİZE VE GAZİLERİMİZE HER ZAMAN AÇIKTIR

8600
0
Paylaş

19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Fatsa Belediyesi organizasyonunda gaziler onuruna yemek organizasyonu düzenlendi.

Belediye Spor Kompleksinde düzenlenen yemeğe Kaymakam Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Cumhuriyet Başsavcısı Selamettin Bayçelebi, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Yemek sonrası ilk konuşmayı yapan Fatsa Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Adem Çiçek, 17 Eylül tarihi itibari ile Vergi Dairesi üzerinde sabah 08 ile akşam 18.00 arasında tüm üyelerinin hizmetinde olduklarını söyledi.

Daha sonra muharip gazi Abdullah Eraslan, Türkiye’nin çok değerli topraklarda yer aldığını ve buna şehitler ve gaziler sayesinde sahip olduğumuzu anlatan bir konuşma yaptı.

“GAZİLERİMİZİ BİR DEFA DAHA MİNNETLE ANIYORUZ”

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ise gaziler gününün bir güne sığdırılabilecek bir kutlama günü olamayacağını ifade ederek, “Bu program tamamen temsilidir yoksa gazilerimiz tüm milletimizin memleketimizin hepimizin baş tacı Allah hepsinden razı olsun. Bu vesileyle bu vatanın birliği beraberliği için, bu milletin, bu ümmetin birliği ve beraberliği için, özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız için bütün mağdurlar ve masumlar için gözünü kırpmadan canını feda etmek uğruna kendini düşmanının karşısına diken bütün gazilerimizi bir defa daha minnetle anıyoruz hayatını kaybetmiş ebediyete intikal etmiş gazilerimizi de rahmetle anıyoruz.” diye konuştu.

Yemekte son konuşmayı yapan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’ da gazilerin ve şehit yakınlarının kamunun bir parçası olduklarını ifade ederek, “Devletin kapısı şehit ailelerimize ve gazilerimize 24 saat açıktır. Her ihtiyacınızda yanınızdayız.” diye konuştu.

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here