Ana Sayfa Slayt Perşembe Yaylasında Hem Milli Sporcular Hem Milli Yarışlar Olacak

Perşembe Yaylasında Hem Milli Sporcular Hem Milli Yarışlar Olacak

884
0
Paylaş

Son zamanlarda Ordu’da çeşitli faaliyetler ile hem kültürel hem de sportif anlamda yaptıkları etkinlikler ile adından söz ettiren Doğada Yaşam Derneği ve Kano Kulübü, Aybastı Belediyesi ile yeni bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Aybastı Perşembe Yaylasında yaptıkları kano etkinliği ile Ordu’nun ulusal anlamda ses getirmesini sağlayan Kano Kulübü ve Doğada Yaşam Derneği, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan ile protokol hazırlayarak Ordu’da milli kano yarışları yapılması için çalışmalar başlatacaklarını duyurdular.

Doğada Yaşam Derneği ve Kano Kulübü Kurucu Başkanı Mustafa Sarıkaya, lisanslı milli sporcular yetiştirmeyi hedefledikleri belirtti ve “Kano Kulübü ve Doğada Yaşam Derneği kurucu başkanı olarak ben ve Aybastı Belediye Başkanımız Beytullah Geçtan ile istişare yaptık ve bir protokol hazırlayacağız. Ordu’da kano sporunun merkezini Aybastı Perşembe yaylasında bir sistem başlatacağız. Perşembe yaylasında belli alanı kano sporu parkuru haline dönüştüreceğiz. Tamamen doğayı koruyan ve doğaya sahip çıkan faaliyetlerimiz olacak. İleriki dönemlerde de Türkiye Kano Federasyonunu buraya davet ederek lisanslı milli sporcular yetiştirme hedefimiz var.” diye konuştu.

Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan ise doğa sporlarını arttırmak istediklerini ve bu konuda çalışma yaptıklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Geçtan “Aybastı Perşembe yaylasında doğa sporları çeşitlerini arttırmak istiyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Mustafa Sarıkaya Bey ile Kano Kulübümüzü kurduk ve bundan sonra da Perşembe yaylasında durgun suda kano faaliyetlerine başlayacağız. İlerleyen günlerde de Türkiye Kano Federasyonu ile protokol imzalayarak burada milli yarışların yapılması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here