Ana Sayfa SPOR KARIŞIK TAEKWONDO MİLLİ TAKIMIMIZ DÜNYA İKİNCİSİ OLDU

KARIŞIK TAEKWONDO MİLLİ TAKIMIMIZ DÜNYA İKİNCİSİ OLDU

741
0
Paylaş

TAKIMDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPORCUSU HASAN CAN LAZOĞLU’DA YER ALDI

Dünya Takımlar Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye, Karışık Taekwondo Milli Takımı ile gümüş madalya kazandı. Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü taekwondocusu Hasan Can Lazoğlu’nun da yer aldığı mili takımın başarısı büyük takdir topladı.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Fujairah kentinde düzenlenen Dünya Takımlar Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye, gümüş madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Erkekler, bayanlar ve karışık takım olmak üzere 3 kategoride düzenlenen şampiyonada her grupta 8 ülke mücadele etti. Karışık grupta mücadele eden Türkiye’nin takımında erkeklerde Yunus Sarı ve Hasan Can Lazoğlu, bayanlarda ise Sude Bulut ve İkra Kayır yer aldı.

Çeyrek finalde Çin’i mağlup eden Türkiye, yarı finalde ise Fildişi Sahilleri’ni mağlup ederek adını finale yazdırdı. Finalde Rusya’ya yenilen Türkiye, Dünya 2’ncisi oldu. Şampiyonada 3’ncülüğü Fildişi Sahili, 4’ncülüğü ise Kazakistan elde etti. Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü taekwondocusu Hasan Can Lazoğlu Dünya Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here