Ana Sayfa Slayt İl Müdürü Genç’ten Mesudiye Ziyareti

İl Müdürü Genç’ten Mesudiye Ziyareti

1544
0
Paylaş

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Mesudiye ilçesini giderek birçok ziyaret bulunarak Mesudiyeli gençlere müjdeler verdi.

İl Müdürü Mustafa Genç ilk olarak Topçam İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. İlçe Merkezinde Mesudiye Kaymakamı Cevdet Bakkal ve Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül’ü İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Arıcan ile birlikte ziyaret eden Genç ilçede planladıkları spor faaliyetlerini istişare etti. Ardından Mesudiye İlk Okulunu, İMKB Çok Programlı  Anadolu Lisesini ve Mesudiye Orta Okulunu ziyaret eden İl Müdürü Mustafa Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ortak açmayı planladıkları Taekwondo ve Kick Boks Salonunda incelemelerde bulundu.

Mesudiye’ye Taekwondo ve Kick Boks Salonu

Mesudiye ziyareti ilgili ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan İl Müdürü Mustafa Genç “ Mesudiye’yi sık sık ziyaret ediyorum. Spor Faaliyetinin en az olduğu ilçemiz. Mesudiyeli gençlerimizi spora yönlendirmek için birçok çalışma yaptık. Özellikle okul bahçelerinde spor alanları oluşturduk. Okullara spor malzemesi desteğinde bulunduk. Topçam Beldesinde okul müdürümüzle birlikte atletizm branşını açtık. Şimdi ise Mesudiye merkezinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte Taekwondo ve Kick Boks Salonu açıyoruz”

Mesudiye Futbol Sahası Işıklandırılacak

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç  “Yine Mesudiye İlçe Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahamızı İl Müdürlüğümüz atölye ekibi bir ay içinde Işıklandırmasını yapacak, böylelikle ilimizde ışıklandırması olmayan Futbol Sahası kalmamış olacak”dedi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusu Mesudiye’de yapılacak

 

Mesudiye ilçesinin spor yönüyle anılacağını belirten Mustafa Genç “10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusu en az 500 sporcunun katılımı ile Mesudiye ilçemizde yapmayı planladık. Mesudiye Kaymakamımız Sayın Cevdet Bakkal ve Belediye Başkanımız Sayın İsa Gül yarışmaya destek olacaklarını ve bu yarışmanın her yıl Mesudiye İlçesinde yapılmasını istediler. İnşallah bundan sonra Mesudiye ilçemiz Spor yönüyle de anılacaktır. Çalışmalarımıza destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a ve çalışmalarımıza destek olan herkese gençlerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here