Ana Sayfa Slayt Hüseyin Pişken’e Avrupa Şampiyonasında Tam Destek

Hüseyin Pişken’e Avrupa Şampiyonasında Tam Destek

1353
0
Paylaş

22-26 Mart 2019 Türkiye Vücut Geliştirme Ve Fitness Şampiyonası Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Antalya’da gerçekleştirildi. Fatsa’nın vücut geliştirme alanında gururu olan Milli sporcu Dünya şampiyonu Hüseyin Pişken 70 kg’da Türkiye Şampiyonu olarak Mayıs ayında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında milli formayı giymeye hak kazandı.

Katıldığı Dünya genelinde ve Türkiye’de ki yarışmalarda birincilik kazanan ve vücut geliştirme alanında dünya şampiyonluğu olan Hüseyin Pişken, “arkamızda bir güç olsun ki,  Fatsa’mızı ve al bayrağımızı diğer ülkelerde ki platformlarda dalgalandıralım” diyerek destek bekledi.

Milli formayı giyerek Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Fatsa’nın gururu Türkiye Şampiyonu Pişken, “Buradan siz değerli yönetici ve ilgililere sporcusuna sahip çıkmalarını, sponsor olmalarını bekliyorum.  Tek başına bu kadar oluyor maddi manevi her türlü destek şart oluyor. Maalesef, şampiyonluklar kolay kazanılmıyor. Ordu ve Fatsa sporcusuna sahip çıkmada biraz kısır. Biz podyumda savaşıyoruz bari arkamızda bir güç olsun ki,  Fatsa’mızı ve al bayrağımızı diğer ülkelerde ki platformlarda dalgalandıralım. Fatsa’nın böyle kaç tane başarılı sporcusu var ki? Herkese sevgi selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here