Ana Sayfa Slayt Fatsa Sevdalıları Fatsa Belediyespor’u Yalnız Bırakmadı

Fatsa Sevdalıları Fatsa Belediyespor’u Yalnız Bırakmadı

1304
0
Paylaş

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren ve son zamanlarda kayyumda olan Fatsa Belediyespor’a, Fatsa sevdalılarından destek geldi. Fatsa’da bulunan esnaf ve işadamları bir araya gelerek Fatsa Belediyespor’a destek sağladı. Antrenmanda olan futbolcular ile buluşan Fatsa sevdalıları, oyuncalara desteklerinin sonuna kadar devam edeceğinin sözünü verdiler.

Esnaf ve işadamları bir araya gelerek Fatsa Sevdalıları olarak Fatsa Belediyespor’un yanında olduklarını dile getirdiler. Fatsa stadyumunda antrenman yapan futbolcular ile buluşan Fatsa sevdalıları “Biz bu takıma gönül verdik. Sizlerin de moralinizi yüksek tutmanızı istiyoruz. Biz bu takımın her zaman yanındayız” diyerek takıma moral sağladılar.

Destek sağlayan iş adamları futbolculara son maça kadar destek vereceklerini ve sonrasında da Fatsa Belediyespor’un sonuna kadar yanında olacaklarının sözünü verdiler.

Buluşmada açıklama yapan Necati Efe, “Öncelikle belirtmeliyim ki biz sözde değil yürekten Fatsa sevdalılarıyız. Biz burada gördüğünüz arkadaşlarımızla ve destek sağladıklarını dile getiren diğer arkadaşlarımızla beraber bu hafta oynayacağız maçta galibiyet halinde sizlere 15 Bin TL prim vereceğiz. Maçı aldığınızda soyunma odanıza gelerek bu parayı kaptanınıza vereceğiz. Belki aklınızda “Yönetim mi kuruldu” gibi sorular olabilir. Kesinlikle böyle bir durum yok. Bizler 2-3 hafta boyunca bu takımı gönülden desteklemek için buraya geldik. Aklınızda ‘bir oluşum mu var, siyasi bir amaç nedeniyle mi buradalar’ gibi soru işaretleri de olmasın. Ne bir siyasi partiyi temsilen ne de başka bir amaçla burada değiliz, reklam yapma ve kendimizi tanıtmak gibi de amacımız yok; biz Fatsa’yı seviyoruz ve Fatsa’nın takımını ayakta tutmak için çabalıyoruz. Kaybettiğimiz bir şey yok ve hepiniz kaliteli futbolcularsınız. Hepinize hak veriyorum düşen bir takımda futbolcu olmaktansa, bu takımı ligde tutmanın şampiyonluk kadar değeri olduğunu düşünüyorum. Bu desteğimiz son maçınıza kadar devam edecek. Ve hep beraber bu takımı ayakta tutacağız. Reklam ya da kendimizi öne çıkartmak gibi bir amacımızın olduğu düşünülmesin ” diye konuştu.

Fatsa Belediyespor Takım Kaptanı Rıdvan Sönmez, takım için sonuna kadar çabalayacaklarını belirtti. Sönmez, “Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Herkesin şunu bilmesini istiyoruz ki biz takım olarak saha içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ne şartlarda olursa olsun biz bu takımı ligde tutmaya kendi aramızda söz verdik ve bu takım ligde kalacak içiniz rahat olsun. Sizler de gereken desteği vereceğinize burada söz veriyorsunuz, bizde saha içinde elimizden geldiğince çabalayacağımıza söz veriyoruz.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here