Ana Sayfa Slayt FATSA BELEDİYESPOR’DA ADEM BEKAR YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

FATSA BELEDİYESPOR’DA ADEM BEKAR YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

355
0
Paylaş

Türkiye 3.Liginde mücadele eden Fatsa Belediyespor kongresinde seçime tek liste ile giren mevcut Başkan Adem Bekar yeniden Başkan seçildi.
 Fatsa Belediyespor’un yeni yönetimi Adem Bekar Başkanlığında, Ali Kemal Türkyılmaz, Atıf Taha Seri, Burak Cengiz, Ekrem Koşum, Erhan Çelik, Fikret Akın, Hasan Ergeç, Hüseyin Gürol, İsmail Vahap Kibar, Kemal Yıldırım, Kerem Varan, M. Muhittin Ocak, Mehmet Mutlu, Naim Felek, Necati Efe, Özgür Tırınk, Salim Taşbaşı, Sezgin Aydınlık, Üzeyir Erdoğan ve Yaşar Sabancı isimlerinden oluştu.

Fatsa Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen kongreye Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu, İlçe Başkanı İsa Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutçu, daha öncede kulüpte başkanlık ve yöneticilik yapmış isimler katıldı.

“KULÜBÜMÜZÜ SPORTİF OLARAK DAHA İLERİYE GÖTÜRMEK ADINA ÇALIŞMALAR YAPTIK”

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Adem Bekar, “Yönetimde bulunduğumuz bu süreçte önceliğimiz Fatsa’yı başarı ve gururla temsil eden bir takım oluşturmak olmuştur. Göreve geldiğimiz günden bu yana kulübü ekonomik, idari ve sportif olarak daha ileriye götürmek adına çalışmalar yapılmıştır. Bu süreçte mali gerçeklere uygun bir takım kurmak, alt yapı faaliyetlerine öncelik vermek, başarıya odaklı ve şehri gururla temsil eden bir takım oluşturmak adına çalışmalar yapılmıştır. Yine bu noktada kulübe maddi kaynaklar yaratmak adına çalışmalarımız devam etmektedir. Pandemi sürecinde birçok kulüp gibi kulübümüzde olumsuz etkilenmiştir. Bu süreçte maske satışı, kafe ve oyun parkı işletmeleri, piyango çekilişleri gibi organizasyonlarla kulübe maddi kaynak oluşturulmaya çalışılmıştır. Yine kısa bir zaman içerisinde Flo Oto Kiralama Yönt. Kurulu Başk. Sayın İsa Kofraz’ın destekleri ve kendi imkanlarımız ile bir milli piyango çekilişi daha gerçekleştireceğiz. Desteklerinden dolayı ayrıca İsa Kofraz’a teşekkür etmekle birlikte Fatsa’mızın desteğini beklemekteyiz.” dedi.

“FATSALI OLMANIN VERMİŞ OLDUĞU GURUR İLE TEKRAR BU GÖREVE TALİP OLDUK”

 Bu zamana kadar Fatsa Belediyespor’a emeği geçen tüm başkan ve yöneticilere ayrıca teşekkür eden Başkan Bekar, “Bu süreçte kulübümüze maddi ve manevi anlamda desteklerini esirgemeyen sponsorumuz ve asbaşkanımız Yaşar Sabancı’ya da ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizler Fatsa için görev ve sorumluluktan kaçmamaktayız. Şehri şehir yapan değerlerden biri de spor olup bu değeri daha da ön plana çıkarmak adına var gücümüz ile çalışmaktayız. Yine bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen, en zor zamanlarında bizlerin yanında olan Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a ayrıca teşekkür ederiz. Fatsa’yı daha ileriye götürmek adına birlik olmamız gerekmektedir. Bu şehir bu takım birlik olduğu sürece daha büyük başarılara koşacaktır. Ben ve yönetici arkadaşlarım Fatsalı olmanın vermiş olduğu gurur ile tekrar bu göreve talip olduk” diye konuştu.

“SPORDA BAŞARININ SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMASI GEREKİYOR BUNUN İÇİNDE TESİSLEŞME VE ALT YAPI ÖNEMLİ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise yaptığı konuşmada, “Fatsa’mızın en büyük marka değeri Fatsa Belediyespor’ dur ve bu değere sahip çıkmak da Fatsa’da yaşayan her bir vatandaşımızın asli görevlerinden bir tanesidir. Bugün burada daha önce de başkanlık yapmış olan yönetimde bulunan arkadaşlarımız var. Bu işin ne kadar meşakkatli olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Özellikle de Pandemi döneminde çok zor bir sezon geçirdik ama gerek şehirde Sayın Kaymakamımızla Başsavcımızla beraber sağlamış olduğumuz birliktelik ile bu yılki hedefimiz olan takımımızı ligde tutma hedefimizi başarılı bir şekilde son 6 haftaya varmadan ulaşmış olduk. Özellikle sporda başarının sürdürülebilir olması gerekiyor bunun içinde tesisleşmenin ve altyapının çok önemli olduğunu ifade etmek isterim. Göreve geldiğimizde takımımız kayyum sürecindeyken Onur Sarıhan  doktorumuzun başkanlığında takımımızın lige katılmasını sağladık. Onur Sarıhan doktorumuz işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevi Adem Bekar başkanımıza devretmişti. 2 yıldır da hedefimiz geçmişten gelen borç yükünü minimize ederek sürdürülebilir bir yapıda bir ekonomi oluşturup bir altyapı oluşturup daha sonrasında da daha üst ligleri hedefleyen bir Fatsa Belediyespor yönetimi kurmaktı. İnşallah çok kısa zaman içerisinde spor tesislerimizin açılışını hep birlikte yapacağız. Ben böylesine bir zor bir dönemde görev almış Adem Bekar başkanımıza kurmuş olduğu yönetimden dolayı tebrik ediyorum. Fatsa Belediyespor’umuza bu yılda 3. Ligde başarılar diliyor ve alacağı başarılı sonuçlarla bizlere 2. Lig heyecanı yaşatacağını da ümit ediyorum. Fatsa Belediyespor profesyonel bir futbol kulübü. Bunu daha farklı branşlarda nasıl başarıya ulaştırabiliriz, daha fazla sporcu nasıl üretebiliriz daha fazla tesisleşme ile bunu nasıl başarabiliriz hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Fatsa Belediyesporumuz için seferber olacağımıza tahüt ediyorum.” dedi.

“FATSA BELEDİYESPOR’UN BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE KENDİ YAĞIYLA KAVRULAN BİLEN BİR KULÜP OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

 Kongrede son konuşmayı yapan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran ise, “Türkiye’de futbol kulübü yönetmek çok çok zor. Büyük futbol kulüpleri de dahil olmak üzere liglerde mücadele etmek için çok ciddi efor sarf ediyorlar. Fatsa Belediyespor’da da aynı problemlerin yaşandığını ama güzel bir yönetim anlayışıyla da özellikle ekonomik açıdan da nispeten rahatlamaya doğru gittiğini de bizler görüyoruz. Fatsa Belediyespor’un bundan sonraki süreçte kendi yağıyla kavrulan bilen bir kulüp olmasını temenni ediyorum. Altyapı konusunda da ciddi faaliyetler olduğunu biliyoruz. İnşallah Fatsa Belediyespor kendi bağrından çıkan evlatlarıyla çok daha iyi bir yerlere  geleceğini inanıyorum. Fatsa’nın bir marka değeri olan Fatsa Belediyespor’a herkesin sahip çıkması gerektiğine ben de inanıyorum. Fatsa Belediyespor ilçemizin adını gittiği farklı illerde duyuruyor. Bu nedenle yönetimimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayalım. Belediye başkanımızın da kulübümüzde yakından ilgilenmesi büyük bir şans. Yeni yönetimde görev almış bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
  Fatsa Belediyespor kongresinin son bölümünde daha önceden kulüpte Başkanlık yapan, Sait Demirci, Halil İbrahim Özyurt, Av.Ahmet Canbaz, Muammer Coşkun, Hasan Gezer, Dr.Onur Sarıhan, Haşim Bursalıoğlu ve İsmail Sarıçiçek’i vekaleten oğlu Yasin Sarıçiçek’e teşekkür plaketi ve üzerlerinde isimleri yazılı forma hediye edildi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here