Ana Sayfa Slayt ORDU TİCARET VE SANAYİ ODALARI VE TİCARET BORSALARI KURUMSAL GELİŞİM İÇİN BİR...

ORDU TİCARET VE SANAYİ ODALARI VE TİCARET BORSALARI KURUMSAL GELİŞİM İÇİN BİR ARAYA GELDİ.

541
0
Paylaş

Ordu, Fatsa, Ünye Ticaret ve Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları kurumsal gelişim için bir araya gelerek istişarede bulundu.

Ordu, Fatsa ve Ünye Ticaret ve Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Genel Sekreterleri ve Kalite ve Akreditasyon Sorumluları 10 Eylül 2019 tarihinde Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, bir araya gelerek TOBB, EUROCHAMBRES ve İngiltere Ticaret Odası işbirliğinde; İngiltere ve Almanya Oda Sistemlerinin iyi uygulamaları dikkate alınarak geliştirilen ve 2001 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin Tüm Türkiye genelindeki Oda ve Borsalar için uyguladığı Akreditasyon Standarlarının değerlendirilmesi ve uygulamalara yönelik kıyaslama çalışması yapmak üzere bir araya geldi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıda; Beş yıldızlı oda statüsünde yerini alan Ordu-Fatsa-Ünye TSO ve TB’ları; Akreditasyon hizmetleri kapsamında geliştirdikleri kurumsal hizmetlerin izlenebilirliği ve ölçümüne imkan veren online, web tabanlı yönetim sisteminin değerlendirmesini yaptılar.

Ayrıca, Kalite Yönetim Sistemleri ve İnsan Kaynakları konusunda da kıyaslama çalışması yaparak iyi uygulama örneklerini paylaştılar.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here