Ana Sayfa SİYASET ÜNYE BELEDİYE BAŞKANI TAVLI, GÖREVE BAŞLADI

ÜNYE BELEDİYE BAŞKANI TAVLI, GÖREVE BAŞLADI

3308
0
Paylaş

31 Mart yerel seçimlerinde Ünye’de %58’in üzerinde bir oyla Adalet ve Kalkınma Partisinden Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı bugün Ünye adliyesinde gerçekleştirilen mazbata töreninin ardından Ünye Belediyesi’ne gelerek 5 yıl boyunca sürdüreceği belediye başkanlığı görevini devraldı.

Ünye Belediyesi önünde yoğun bir kalabalık ve belediye personeli tarafından karşılanan Başkan Tavlı’yı Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül karşıladı.

Görev devir teslimi sırasında konuşan Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, kendisinin 4 aylık vekâlet dönemi süresinde adaletli bir yönetim anlayışı içerisinde Ünye’ye hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. Sezgül, konuşmasında “Sayın, Hüseyin Tavlı’nın Ünyeli hemşerilerimizin teveccühü ile seçilmesi hepimizi çok mutlu etti. Ben kendisine güveniyorum. Projelerin devamı noktasında ve yepyeni projelerle Ünye’yi geleceğe taşıyacaktır. Bu süreçte Ankara’nın da desteğini alacağından hiç şüphem yok” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise mazbatayı alarak resmi görev sürecinin başladığını söyledi. Tavlı, “Cumhurbaşkanımız Sayın, Recep Tayyip Erdoğan’ın ve değerli büyüklerimizin 19 Ocak 2019 tarihinde bizleri Ünye’ye emanet ettiler. 31 Mart yerel seçimlerinde de bizleri teveccühleri ve destekleriyle bu makama layık gören aziz hemşerilerimize teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

“Ortak akıl, istişare ve şeffaflığın tesis edildiği bir dönemi yaşayacağız”

Ünye’de gönül belediyeciliğini ön planda tutacaklarını kaydeden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı “Biz Ünye’de 127 bin hemşerimiz, bunu haricinde de kentimiz dışında yaşayan tüm hemşerilerimizin de temsilcisi olmanın gayreti içinde olacağız. Gönül belediyeciliği ile birlikte tevazu, samimiyet ve gayretinde içinde olduğu, aynı zamanda ortak aklın, istişarenin ve şeffaflığın tesis edildiği bir dönemi yaşayacağız. Çıktığımız bu hizmet yolunda kazanmak değil, başarmak önemli. Bu minvalde 5 yıllık hizmet süremizi başarmış bir şekilde tamamlamayı ekibimiz ve teşkilatımızla birlikte Allah (C.C) bizlere nasip eylesin” dedi.

Ünye Belediyesinde devir teslim merasiminde konuşan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ise Ünye’de daha önce görev yapmış tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek sözlerine başladı. Argan konuşmasında, “Özellikle kısa bir vekâlet döneminde bizlere birçok konuda ışık tutan Mehmet Yaşar Sezgül’e teşekkür ediyorum. Ünye Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Tavlı’da aynı şekilde 5 yıl boyunca Ünye’yi daha yaşanabilir bir kent haline getirme noktasında tüm ekibiyle birlikte mücadele sergileyecek ve başarılı olacaktır. Ben kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here