Ana Sayfa SİYASET Şahin ve Akot, Fatsa Şoförler Odası İle Bir Araya Geldi

Şahin ve Akot, Fatsa Şoförler Odası İle Bir Araya Geldi

835
0
Paylaş

İçişleri Eski Bakanı ve Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin ve Fatsa Belediye Başkan adayı Hüseyin Akot Fatsa’da görev yapan şoför esnafının sorunlarını dinledi.

Şoför esnafı temsilcileri ile birlikte bir araya gelen Şahin ve Akot, şoför esnafına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Akot “Sizleri misafir etmek bizler için onur verici, siz Fatsa için sigortasınız. Çünkü Fatsa’nın her noktasında siz varsınız. Dolayısıyla sizin sokaklardan geçmeniz bile orada güvenlik anlamında bir sigortadır. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren şoför esnaflarının tüm sorunlarını çözeceklerini” söyledi

BERABER TRAFİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Fatsa’nın en büyük sorununun ulaşım olduğunu söyleyen Hüseyin Akot, başkan olduğu takdirde Şoförler ve Otomobilciler Odası ile beraber trafik sorununu çözeceklerini ifade etti.

Akot, konuşmasında, “Bugün sizi belediye başkan adayı sıfatımla ziyaret ediyorum. Sizlerden destek istemeye geldik. Eğer olurda belediye başkanı olursam, Fatsa’nın birçok problemi var. Çözülenler var, çözülemeyenler var. Ulaşımla ilgili büyük sıkıntılarımız var. Bana sorarsanız Fatsa’nın en büyük problemlerinin başında trafik ve otopark sorunu var. Çünkü bir vatandaş olarak Fatsa’da hep beraber yaşıyoruz. Arabaları park edecek yer bulamıyoruz. Gelir gelmez el atacağımız sorunların başında ulaşım geliyor. Dolmuşların, taksilerin, araçların bu sebeple daha fazla yakıt yaktığını ve zaman kaybına uğradığını biliyoruz. Yollarımız o kadar dar ki hem vatandaş gideceği yere daha geç vakitte gidiyor, hem de daha fazla yakıt sarf ediyor.” diye konuştu

ORTAK AKIL BULACAĞIZ

Akot, istişare edeceğiz, danışacağız. Ortak noktaları bulmamız gerekiyor. Bu manada sizinle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum, sizler bizim paydaşımız olacaksınız. Sizin şahsınız da tüm şoför arkadaşlara da çalışanlara da başarı, sağlık, sıhhat diliyorum” dedi.

Fatsa Kültür Sarayında düzenlenen kahvaltı programına yoğun ilgi olduğu görüldü.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here